Connect with us

Музика

DJ SASH! се присъединява към ноемврийската програма на клуб Queen Platinum

Avatar

Публикувано

на

2014 dj sash 01

QueenPlatinum_ELIZABETH_POSTER_10_2014_02Един от най-нашумелите ди-джеи в света през 90-те години ще гостува през ноември на новия столичен клуб Queen Platinum. Тематичното парти Retro Queen, което ще приветства германица, ще бъде на 14.11.2014 г., като от българска страна подкрепа на ретро вечерта ще даде и небезизвестният Marti G.
Клуб Queen Platinum отваря врати тази събота, 01.11., с партито Hause Gangsters, чийто хедлайнер ще бъде швейцарският диджей, музикант и продуцент Jimi Jules, нашумял това лято с ремикса на хита Pushing On.
Queen Platinum дава сериозна заявка за статус „новата гореща точка на София”, публкувайки амбициозната си стартова програма за месец ноември, в която се открояват няколко тематични партита за феновете на hausе, minimal, techno и EDM музиката: техно партитата в клуба ще бъдат под надслов “Bassline Nights”, привържениците на хауса ще имат няколко повода в месеца да посетят Queen Platinum по време на т.нар. “Hause Gangsters Nights”, “We Love House Nights” и „Versus Hause Nights”, любопитни са и екзотичните „Banana Nights”, по време на които водещ ще е латин хауса.
Четвъртъците в Queen Platinum ще бъдат посветени на живата музика, заедно с лайв бенда на клуба – Queen’s Live Band и известни гостуващи български изпълнители.
Не на последно място е и обещанието на Queen Platinum да създава неповторима парти атмосфера и забавление, благодарение на LED екрани в основната зала, воал от падащо осветление, специални пироефекти, атрактивни танцьори и екип, преобразяващи клуба в изкушаваща нощна денс локация.

Continue Reading
Advertisement