Открийте ни и в

EDM

DJ Tarkan & Diva в колаборация

публикувано

на

DJ Tarkan & Diva в колаборация 139

снимка: PR

След броени дни Невяна Цветкова, с артистичен псевдоним DIVA Vocal, ще представи ремикса на песента “Time To Say Goodbye”, заедно със световноизвестния DJ Tarkan.
Българската певица има безброй почитатели на електронна музика в България и е една от най-добрите изпълнителки на живо в жанра. Заслужената почит й засвидетелства и легендата на клубната сцена от Турция – DJ Tarkan.
Той се влюбва в гласа на талантливата певица още когато я чува за първи път. DJ Tarkan коментира, че “настръхва” от завладяващото изпълнение и текст на “Time To Say Goodbye” – първото самостоятелно парче на Diva – и моментално настоява то да бъде издадено в продуцентска му компания “No Smoking Recordings”. Той споделя: “Това е един от най-добрите ремикси в кариерата ми!”

За пръв път в лейбъла му ще бъде издадено EP на соло артист. DJ Tarkan засвидетелства почитта към творбата и поръча ръчно изработена картина от кадър на видеоклипа. Той е заснет от Радостин Събев – Шошо през октомври 2014, а художникът Захари Захариев създава своя шедьовър под звуците .

Българската певица е участвала в повече от 30 колаборации с Andrey Exx, DJ Diass, Saccao, Pepo, Ivan Deyanov и др., като се нарежда сред най-търсените имена в индустрията в световен мащаб. Почти всички тракове с нейния завладяващ глас влизат в световната TOP 100 на най-големия интернет магазин за електронна  музика beatport.com, в стил Nu-Disco.
Издавана от водещите продуцентски компании като Milk&Sugar, 303 Lovers, Tiger Records и много други, в жестока конкуренция успява да достигне до 10то място на престижната класация. DIVA e първата българска изпълнителка покорила такива върхове и призната от именити продуценти, и лейбъли в цял свят.

Сингълът е на пазара от 15.06.2015г.
Официалната му премиера се състоя в елитен варненски клуб в събота (27.06) и на нея DJ Tarkan и Diva направиха забележителен лайф перформанс. Партито продължи до сутринта. Успешният тандем посрещна изгряващото слънце заедно с 2500 почитатели.

Кадри от премиерата и ексклузивни интервюта с двете звезди ще се появят в интернет пространството в началото на месец юли.

Официалният видеоклип може да видите тук:

Реклама