Connect with us

Музика

DNCE с нов сингъл и колаборация с Nicki Minaj

Avatar

Публикувано

на

NM DNCE v3

Фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music

DNCE 2017

Мултиплатинената поп банда DNCE представя своя нов сингъл ‘Kissing Strangers’ в колаборация със супер звездата Nicki Minaj. Парчето дебютира в световен мащаб на 14-ти април, 2017 г. и е налично за стрийминг в дигиталните платформи тук: https://dnce.lnk.to/KissingStrangers.

Парчето е с характерното поп звучене на DNCE и рап елементи от Nicki Minaj и е оригинално и различно от всичко, което бандата е издавала до момента.

За първи път музикантите разкриват детайли от предстоящия проект в социалните мрежи с помощта на супер популярното в онлайн пространството куче Doug The Pug като публикуват снимка с него с телефонен номер на каишката му. При всяко позвъняване на фен се включва гласово съобщение с припева на ‘Kissing Strangers’.

Малко по-късно излиза и новината за новия сингъл, придружена с кадри от снимачната площадка на видеото, които DNCE и Nicki Minaj споделят в официалните си фейсбук профили.

Advertisement

Изпълнителите вече са готови с официалното лирик видео към ‘Kissing Strangers’, което се очаква да излезе на 20-ти април, 2017 г. и е със специалното участие на кучето Doug The Pug.

Continue Reading
Advertisement