Connect with us

Музика

DRS, НОКАУТ И FARS С ОБЩ КОНЦЕРТ НА 5 МАРТ В ТЕРМИНАЛ 1

Avatar

Публикувано

на

drs nokaut fars terminal1 poster

drs_nokaut_fars_terminal1_poster

Музикален клуб „Терминал 1“ представя хип-хоп на живо с участието на групите DRS, НОКАУТ и FARS. Датата е 05.03. , този четвъртък – вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а събитието започва в 22:00 ч. Музикалната селекция на вечерта е поверена на диджеите GAZA и UNKLE BILLY.

DRS и НОКАУТ се подвизаваха под наименованието DRS+ и се радваха на дългогодишна съвместна история. Съвместните концерти на Ndoe, Митака, Гайдата и Gaza в Терминал 1 са на път да се превърнат в неизменен факт за всеки месец март. През миналата година, по същото време, двете формации, в компанията на още гост-изпълнители, успяха да разпродадат всички билети и да напълнят клуба до краен предел. И този път групите ще излязат за два отделни едночасови сета, като освен това ще се включат в колаборации и общи парчета с част от останалите артисти, както и помежду си. Присъствието на FARS превръща събитието на 5 март в едно от важните за истинските ценители на добрите стари рап-продукции и традиции.

Билети за шоуто могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg на цена от 7 лв. на предварителна продажба, както и на самата дата и място – на стойност от 10 лв. Броят на входовете е ограничен до 400 и се препоръчва предварителното им закупуване! Касите, които предлагат билети за концерта, са: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, както и онлайн през сайта на компанията.

Continue Reading
Advertisement