Connect with us

Tехнологии

e-Web.bg – Уеб дизайн, създаване на сайтове, електронни магазини и SEO оптимизация

Avatar

Публикувано

на

logo share 10

Фирма с 14 годишен опит в Уеб дизайна и оптимизация на сайтове Ви предлага изработка на уеб сайтове и електронни магазини с контролен панел за управление и Гугъл оптимизация.

ПРЕДИМСТВАТА НА САЙТ ИЗРАБОТЕН ОТ НАС

– ИНДИВИДУАЛЕН подход и отношение към всеки клиент

– ДИЗАЙН: Дизайнер изработва 2 индивидуални проекта за визията на сайта, съобразени с предпочитанията Ви, с тематиката, с новите тенденции, конкретно за Вас.

– ПРОГРАМНА ЧАСТ: Написана от програмист, изцяло според нужната Ви функционалност.

Advertisement

– БЕЗ ШАБЛОНИ – НЕ ПОЛЗВАМЕ нито шаблони, нито готови CMS системи. Всичко се прави индивидуално за Вас, за да е уникално, според вашите нужди, според изисквания на Гугъл и за да може да се развива и в бъдеще сайта

– МОБИЛНОСТ: Изключително удобни сайтове за работа от мобилно устройство. Лесно четими текстове, големи и ефектни снимки, динамичен дизайн с ефекти, висока скорост на зареждане.

– КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ: Много удобен и лесен за работа, написан изцяло от нас, не се изискват никакви познание за работа с него. Можете да променяте сами цялото съдържание на сайта.

– ОПТИМИЗАЦИЯ – Отлично оптимизирани, челни позиции в Гугъл по желаните ключови думи

– ДОМЕЙН И ХОСТИНГ – безплатни за 1 година при избор на оферта СТАНДАРТ или БИЗНЕС. Висока скорост, надеждна работа и 24 часова поддръжка от хостинга.

Advertisement

– ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА – Отговаря на изискванията за GDPR/защита на лични данни/, на Гугъл и на българското законодателство.

– СРОК ЗА ИЗРАБОТКА: 4 дни за изработка на 2 проекта и 12-15 дни за изработка на сайта

– ОБНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА САЙТА –  през контролния панел можете сами да си обновявате цялото съдържание, а при нужда от нов модул или функционалност, ние го изработваме по Ваше задание. Сайта може да се развива във всякаква посока и да се надгражда.

– БЕЗПЛАТНА поддръжка – Вече 14 години поддържаме и развиваме сайтовете на Нашите клиенти. Всеки наш сайт има безплатна и неограничена във времето техническа поддръжка. Заплаща единствено ако желае да му бъдат написани нови модули

– КОРЕКТНОСТ – Сключване на договор след вече одобрени проекти, фактура за всяко плащане, неограничена техническа поддръжка, консултации и приятелско отношение.

Advertisement

Обадете се или пишете www.e-web.bg и ще отговорим на всички Ваши въпроси

Continue Reading
Advertisement