Connect with us

Музика

Elderbrook се завръща с чисто новия сингъл ‘Body’

Avatar

Публикувано

на

maxresdefault 22

Номинираният за награди Grammy британски артист, Elderbrook, споделя нетърпеливо очаквания нов сингъл ‘Body’.

Огнен денс химн в очакване, ‘Body’ изпъква с хипнотични перкусии и „бълбукащи“ бас линии, основаващи се на ефирните вокали на Elderbrook. Продуциран от CamelPhat, последното предложение на Elderbrook маркира повторното събиране на двамата изпълнители в електронната музика след номинирания за Grammy хит от 2017, ‘Cola’. Музикалното видео за новия сингъл на Elderbrook се състои от умело направена 3D анимация насред зрелищните забележителности на Сеул, Корея. ‘Body’ е първото издание от  Elderbrook за 2021, следващо възторжено одобрения дебютен албум, Why Do We Shake In The Cold?, който е събрал над 200 милиона комбинирани стрийма до момента.

Самоук мултиинструменталист, продуцент и изпълнител/автор на песни в заслуга на собствените си умения, Elderbrook си изгради уважавана репутация като многостранен, напредничав талант, на когото му е комфортно да изследва нови гами от жанрове. В кариерата си досега той е работил с Diplo, Rudimental, CamelPhat, получавайки престижни номинации за награди Grammy и  Ivor Novello в процеса. Наскоро той си колаборира с  Black Coffee, Tourist, Jimmy Napes, ODESZA и George Fitzgerald в предстоящи по-късно през годината парчета.

Предопределен за дансинги и фестивали, новият сингъл на Elderbrook, ‘Body’, е показател за денс музика от британския мултиталант, основана на вокалите.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement