Открийте ни и в

Lifestyle

eMAG предложи сътрудничество в изграждането на по-благоприятна среда за трансгранична търговия

публикувано

на

eMAG предложи сътрудничество в изграждането на по-благоприятна среда за трансгранична търговия 137

снимка: ПР

eMAG, лидер в сферата на онлайн търговията в региона, се срещна с Мария Габриел, българския евро комисар с ресор “Цифрова икономика и общество”. Директорът на eMAG.bg, г-жа Стефана Здравкова присъства на приема в Брюксел този вторник, когато представители на европейския парламент, представители на Европейския инвестиционен фонд и бизнеса имаха възможност да обсъдят гледни точки относно приоритетите и бъдещите инициативи на еврокомисаря.

Като представител на един от най-популярните брандове за електронна търговия в Източна Европа, който оперира в България, Румъния, Унгария и Полша, eMAG  се стреми да бъде част от развитието и прилагането на законодателството за Единен цифров пазар и да представи обстойно предизвикателствата, които фирмите в сферата на онлайн пазара на стоки и услуги срещат. Опитът на компанията от страните, в които работи, е че бизнесът очаква бързото унифициране на регулациите, за да няма разминаване в очакванията, качеството и основните процеси на изпълнение, независимо в коя държава пазаруват те.

„Надяваме се на добро сътрудничество с Европейската комисия и представителите на местните парламенти при прилагането на европейското законодателство и управлението на процеса по изграждането на по-благоприятна среда за трансгранична търговия – каза директорът на eMAG.bg, г-жа Стефана Здравкова по повод срещата си с Мария Габриел. „Нашият бизнес е насочен към улесняване достъпа на потребителите до повече стоки на международно ниво и смятаме, че публичният и частният сектор, могат да си сътрудничат успешно в изграждането на по-комфортна и за компаниите, и за клиентите дигитална инфраструктура“, допълни тя.

Приемът на евро комисаря Мария Габриел се състоя на 26 септември (вторник) в седалището на Европейската комисия Брюксел.

Реклама