Connect with us

Lifestyle

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Avatar

Публикувано

на

eMAG Hair Makeup Shop

eMAG продължава да прави иновации, за да подобри изживяването при пазаруване на клиентите, които търсят продукти за своята рутинна грижа за коса и грим, и пуска нов „магазин в магазина”, посветен на тази сфера

„Миналата година според Евростат продуктите за лична грижа и красота бяха в топ 3 на най-популярните категории, поръчвани онлайн на европейско ниво, и България не прави изключение от тази тенденция. С помощта на Hair & Makeup Shop работим в подкрепа на клиентите, за да ги улесним при избора на продукти за коса и грижа за кожата. В него те ще отриват по-лесно артикулите, които отговарят на персоналните им нужди, като същевременно ще се възползват от всички добре познати предимства на платформата, включително офертите на Genius с безплатна и практична доставка до непрекъснатото разширяващата се мрежа от автоматични шкафчета easybox“ – каза Силвиу Гугуи , управител на eMAG България.

Въпреки че в новия „магазин в магазина” на eMAG повечето от продуктите отговарят на нуждите за поддръжка на жени, новата зона за потребителско изживяване включва и секция с 6000 продукта за мъже.

До 7 май клиентите се възползват от ваучер с допълнителна отстъпка от 20% за селекция от продукти, щом в кошницата се добавят минимум 2 продукта от селекцията.

Hair & Makeup Shop е новият „магазин в магазина”, който eMAG пуска през април, след вече много популярния Garden Shop.

Advertisement

Основана през 2001 г. в Румъния, eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

На платформата на eMAG в България се предлагат повече от 6 250 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 6 000 000 от над 9 000 Marketplace търговци. eMAG.bg е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до различни точки за получаване (куриерски офиси, шоуруми, easybox), с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение. www.emag.bg 

Continue Reading
Advertisement