Connect with us

Lifestyle

eMAG.bg разкрива изненадващи нови продукти за Black Friday 2017

Avatar

Публикувано

на

eMag ecosystem

Популярният онлайн магазин eMAG.bg и тази година ще изненада почитателите на Black Friday пазаруването с нови категории продукти, които ще бъдат представени на маркетплейс платформата по време на събитието Black Friday. Още от първия Black Friday, в който участваха и маркетплейс продукти, платформата на еМАГ се радва на все повече разнообразни продукти, които различни търговци включват като част от офертите си за събитието.

През тази година изненадващите нови категории в маркетплейс, с които потребителите на онлайн магазина ще могат да се запознаят, включват монети и златни кюлчета, луксозни часовници и бижута, които биха могли да се купят от съответния търговец съгласно специалните му условия – в някои случаи в негов физически магазин/офис. Хората, които предпочитат да колекционират спомени вместо скъпоценности, ще могат да избират между туристически пакети, билети за събития и карти за фитнес, спа и спортни клубове. Black Friday може да се окаже много изгодна възможност за инвестиция в личностното и професионално развитие, защото ще предложи различни дейности и курсове за усъвършенстване и обучение.

Отново подчертаваме, че принципът на продажба на повечето от тези продукти изненада не следва стъпките при он лайн продажбите, а има собствени специални правила, с които потребителите трябва да се запознаят в продуктовата страница на всеки от въпросните продукти.

Продуктите в категориите-изненада, макар и предлагани на по-различен принцип, ще са показани като част от портфолиото от над 300000-те предложения в онлайн магазина. В инициативата ще се включат и над 1200 фирми-партньори от eMAG Marketplace, както и компании, които за първи път предлагат продукцията си на сайта.

„За нас е в сила максимата, колкото повече разнообразни продукти, толкова повече заинтересовани клиенти,“ каза Стефана Здравкова, Директор на eMAG.bg. „Целият ни екип положи страхотни усилия за да осигури това разнообразие и мисля, че ще успеем да убедим пазара, че практически няма продукт, който да не може да бъде представен онлайн и да намери своите купувачи.“

Black Friday 2017 ще започне рано сутринта на 24-ти ноември, а eMAG.bg съветва потребителите си да се подготвят предварително със списък на желаните покупки, за да могат бързо да се ориентират сред множеството оферти. Разглеждането на предложенията и покупки могат да се осъществяват, както по класическия начин чрез компютър, така и през мобилното приложение на eMAG.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement