Открийте ни и в

Музика

ENSLAVED най-после идват в София

публикувано

на

ENSLAVED най-после идват в София 137

ENSLAVED най-после идват в София за един специален концерт. Времето лети…и така, както сега през декември ще празнуваме цели 25 години от началото на идеята РАДИО ТАНГРА, през април ще имаме и тържества по повод 12 години от рестарта и раждането на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Това означава няколко великолепни концерта, както и една вълнуваща 2018, по принцип.

Първото шоу, което ще се състои точно на рождения ден на ТМР – 3 април – ще бъде оглавено от ENSLAVED!

Техният току що излязъл нов албум – ‘E’ се очертава като (вероятно) най-успешният в кариерата на норвежкия култ. Той влезе директно на 12 място в класацията за албуми в тяхната родина. И ако това беше очаквано, то появата му на 6 позиция в чарта на US Billboard за така наречените ‘Heatseekers’ е огромен успех.

ENSLAVED ще долетят в София веднага, след като завършат като хедлайнери традиционното голямо американско турне на популярното списание Decibel през март.

Очаквайте всички подробности още тази седмица, а утре ще обявим главните герои и във втория концерт – на следващия ден – 4 април!

Ето го и видеото на сингъла на ENSLAVED – ‘The River’s Mouth’, режисирано от ДЖО ГРЕЪМ, който избухна като визуален изразител на NEUROSIS, а след това бе и арт-директор на SOUNDGARDEN.

Реклама