Открийте ни и в

Музика

ENTER SHIKARI с обръщение към българските фенове

публикувано

на

ENTER SHIKARI с обръщение към българските фенове 139

„Здравей България, приятно ми е да ви видя. Свирим на шести октомври в София! Бъдете там!” са част от веселото видеообръщение на Крис и Роу от щуравата британска банда ENTER SHIKARI по повод гостуването им следващата седмица. Както знаете концертът ще е в столичния клуб Mixtape5, а специални гости на събитието ще са сънародниците им от друга обичана и отдавна чакана банда HACKTIVIST. Шоуто на двете банди ще е с продължителност от над два часа, а видеообръщението към българските фенове можете да видите по-долу.

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”1024″]Enter Shikari New Photo 2015[/media-credit]

Все още има билети, които да закупите он-лайн и в мрежата на Eventim.bg и магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта във Варна или от билетна каса пред общината на град Пловдив. За всички събития на BGTSC денонощно билети се продават в бензиностанциите на OMV в цялата страна.
След като цената на билета стартира от 30 лева, в момента тя е 35. При налични бройки в деня на събитието и на място в клуба цената ще е 45 лева.
Предстои оповестяване на още подробности!

Видеообръщение:

 

Реклама