Connect with us

Кино

EPIC DRAMA с премиера на сериала „Сингапурска хватка“

Avatar

Публикувано

на

The Singapore Grip

Хитовият сериал „Сингапурска хватка“ ще направи своя дебют в ефира на EPIC DRAMA на 7 март от 20:00ч. Един от създателите на новата поредица е Кристофър Хемптън, носител на Оскар и БАФТА за „Най-добър сценарий“ за филма от 1988 г. „Опасни връзки“. Той беше обсипан отново с награди през 2007 г. за адаптацията на пиесата „Изкупление“.

За каучуковия барон Уолтър Блекет (в ролята Дейвид Мориси, The Walking Dead) и семейството му животът през 1941 г. в Сингапур е богатство и привилегия. Ужасите на разкъсаната от войната Европа са само далечен шепот.

Но плановете на Блекет да консолидира властта си претърпяват провал, когато се оказва, че бизнес партньорът му г-н Уеб е неработоспособен и неговият дял в компанията може да премине в ръцете пълния му с идеали син Матю Уеб (в ролята Люк Тредуей, A Street Cat Named Bob).

За да подсигурят стабилността на състоянието си, Уолтър и дъщеря му Джоан Блекет (актрисата Джорджия Близард, Thor: Ragnarok) трябва да направят всичко възможно, за да премахнат заплахата, която представлява Матю. Матю е привлечен от мистериозната китайска дисидентка Вера Чианг (екзотичната Елизабет Тан, Emily in Paris), докато Джоан се опитва да го съблазни.

В хаоса на войната, която се разпростира над целия континент, забранената любов цъфти и ерата на колониалните привилегии се разклаща из основи.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement