Connect with us

Музика

ERIDAN ОТКРИВАТ ЗА GRAVE DIGGER!

Avatar

Публикувано

на

Grave Digger ERIDAN Poster 20140921BG

Grave Digger & ERIDAN Poster 20140921BGBGTSC представя: ERIDAN – българското участие в концерта на  GRAVEDIGGER, който е по повод 13-ия рожден ден на най-популярния български рок/метъл сайт – WeRock.bg и ще се състои на 21 септември, в столичния клуб Mixtape5 от 20.00 часа.

Рок група ERIDAN е създадена от Иво Икономов и Димо Тодоров през 2001 г. Двамата са бивши членове на Конкурент, а басистът Икономов е свирил още в Импулс, FDB, VSA, дует Ритон и други. Настоящия вокалПавлин Манев и барабаниста Стоян Петров са професионални музиканти с богат концертен и студиен опит.

Миналата година групата издаде дебютния си албум „Пътят към Прозрението“, който се превърна в една от най-приятните изненади за родните фенове. Последните 7 седмици парчето „Непознат” е в челната тройкана класацията „Каменица Рок 40“ на радио „Z-Rock“, а песента „Вечен живот“ се превърна в хит и я оглави още преди Нова година където остана за 12 седмици на първо място. Другият хит на бандата „Пътя към прозрението” счупи всички постижения в същата класация, заемайки непоклатимо цели 18 седмици лидерското 1-во място!

В момента ERIDAN са в страхотна форма, напредват с материала за новия албум и се готвят да ни представят най-доброто от творческия си път до момента.
Билетите за концерта на цена от 35 лева са вече в продажба на http://bgtsc.eu/grave-digger/ и мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg 

При налични пропуски в деня на концерта и на входа на клуба цената ще е 40 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазването правилата на клуба с цел избягването на недоразумения в деня на концерта!

Advertisement

Политика за достъп на непълнолетни:http://on.fb.me/YDzVEe

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu

Предстои оповестяването на подробности и комплименти към феновете!

Continue Reading
Advertisement