Connect with us

Музика

Eros Ramazzotti стартира своето световно турне

Avatar

Публикувано

на

Пет от най-величествените арени в света ще посрещнат гласa на артист, способен да омагьосва многомилионна публика. Eros Ramazzotti, един от най-обичаните италиански изпълнители, поставя началото на нов артистичен етап с албум и международна обиколка. Тя стартира с десет премиери, първата от които на сцената на La Maestranza в Севиля на 15 септември 2022 г. Концертите ще срещнат публиката с красотата на места като Долината на храмовете в Агридженто, Арена ди Верона и Древния амфитеатър в Кесария, Израел, които ще оживеят отново, благодарение на нестихващия талант на Eros Ramazzotti. 

Със 70 милиона продадени заглавия и 2 милиарда стрийма в цял свят, Eros празнува 35 години на сцената с музикалната си колекция – Battito Infinito, на която феновете ще могат да се насладят за първи път утре. Албумът може да закупите ТУК.

„Развълнувани сме, че най-накрая можем да представим Battito Infinito пред света. Проект, който създадохме с много любов, и мечтата да се срещнем отново. Подготвили сме много изненади за нашите фенове. „ споделя Gaetano Puglisi, мениджърът на Ramazzotti.

Eros Ramazzotti потегля на турнето с надеждата, че музиката ще успее да направи това, което прави от хилядолетия – да обедини хората в трудни моменти, да им даде утеха и радост.

ПРЕМИЕРНИ ДАТИ:

Advertisement
  • 5 септември 2022 г. – La Maestranza, Севиля
  • 17-18 септември 2022 г. – Театър Valle dei Templi, Агридженто
  • 20 – 21 – 23 – 24 септември 2022 г. – Арена ди Верона, Верона
  • 1 октомври 2022 г. – Атина
  • 6 и 8 октомври 2022 г. – Амфитеатърът в Кесария, Кесария
Continue Reading
Advertisement