Открийте ни и в

Lifestyle

ESCADA BOUTIQUE отваря врати в София

публикувано

на

ESCADA BOUTIQUE отваря врати в София 139

Немската линия, символ за качество и стил в луксозната мода, ще бъде представена в бляскав бутик, в Парадайс Център. Магазинът е изпълнен по най-новата дизайнерска концепция на компанията и освен ESCADA ще приюти и другата линия на марката – ESCADA SPORT.

ESCADA има дълга история и много почитатели на българския пазар, но от три години в страната няма официален бутик на марката.

В България ESCADA е представена от „Унистарс“ ЕООД – официален представител за България на марките VERSACE, VERSACE COLLECTION, VERSUS VERSACE. Компанията с гордост представя новата марка в портфолиото си – ESCADA.

[media-credit name=”снимка: Julia Noni ” align=”aligncenter” width=”650″]а2[/media-credit]

В магазина са представени дрехите от линията на ESCADA за сезона пролет/лято 2015, уловила енергията и колоритната красота в актуалната колекция на известната марка.

В официaлната фотосесия за линията пролет/лято 2015 на ESCADA са вплетени важните акценти, на които марката държи, а именно: запомнящи се цветове, богат блясък и добр и маниери.

[media-credit name=”снимка: Julia Noni ” align=”aligncenter” width=”650″]а3[/media-credit]

Разкошни копринени платове в нежни нюанси на розово и оранжево срещу спираща дъха гледка и облачно небе създават наситени с драматизъм моменти. Луксозни материали, сложен дизайн и пищна изработка създават магията в окото на камерата.

Актуалната за сезона колекция ESCADA за тази година е заснета от фотографа Джулия Нони, известна с модните си фотографии, които наподобяват кадри от киното.

Серията от снимки предствя световния топ модел Надя Бендер. Нейната виталност, самочувствие и красота разгръщат модерния, чувствен стил на марката.

[media-credit name=”снимка: Julia Noni ” align=”aligncenter” width=”650″]а4[/media-credit]

В колекцията на ESCADA за лятото 2015 г.  – основен елемент са  цветята във всичките им форми, от най-екзотични до романтични вдъхновители на сезона. Фотореалистични орхидеи цъфтят върху копринени мaтерии и кашмирено-копринени плетива, докато лалета и ралици са „поникнали“ върху уникални  якета и елегантни туники. Неочакван микс от  принт върху принта  създава нов облик на съвременните  тъкани и плетива и им придава футуристично звучене.

Кампанията ESCADA (пролет/лято 2015) стартира официално през януари 2015 г. и е представена в най-добрите модни и лайфстайл списания като VOGUE, ELLE, HARPERS BAZAAR и др.

[media-credit name=”снимка: Julia Noni ” align=”aligncenter” width=”650″]а5[/media-credit]

Новата кампания и видеото към нея са представена и на интернет страницата на ESCADA и в социалните мрежи Facebook, Twitter, In stagram и YouTube

Photographer:          Julia Noni

Model:                        Nadja Bender

Styling:                      Julia von Boehm (Tim Howard Management)

Hair:                           Sébastien Richard (Jed Root)

Make up:                   Violette (Management + Artists)

Art Direction:            Markus Mahren

Location:                   Aerodrome La Cerdanya/Barcelona

Реклама