Connect with us

Lifestyle

Euro Camp 2024: Вълнуващо лятно приключение за цялото семейство

Avatar

Публикувано

на

EC24 1080x10801 1 jpg

В последната седмица от европейското първенство по футбол, Euro Camp 24 ще посрещне всички гости с наситена програма за цялото семейство. Всяка сутрин от 7.30 ч, ще се проведат безплатни открити тренировки по Get Flex и аеробика. В следобедните часове, от 18.00 ч. ще очакваме и всички почитатели на йогата.

Феновете на футбола ще могат да усетят невероятната атмосфера, създадена от съчетанието на висококласен футбол и разнообразни активности. На 32 кв.м. екран с кристална резолюция и на 6-те броя 65 инчови телевизора, ще проследим полуфиналите между Испания-Франция на 9 юли от 22:00 часа и Нидерландия-Англия на 10 юли от 22:00 часа. На 14.07 от 22:00 часа двата най-добри отбора в Европа ще се изправят един срещу друг в епична битка за титлата.

В дните от 11 до 13 юли, от 17:00ч. Euro Camp 24, ще бъде домакин на Sofia Finest. Феерия от вкусове, цветове и емоции, забавления, игри с награди и коктейли от топ барманите на България ще посрещнат всички гости. На 13 юли Красимира Хаджииванова и Оля Малинова (A.K.A. две от „Три жени на микрофона“) ще разчупят лятото със своя неповторим хумор!

През цялата седмица до 14 юли ще може да участвате в различни игри, които ще се провеждат в дните когато ще се излъчват полуфиналите и финала на Евро 2024. Ще може да опитате вкусни ястия и напитки, предлагани на специално обособените щандове!

Присъединете съм към нас и станете част от най-голямото футболно и развлекателно събитие на годината! Входът е свободен! Очакваме ви в Южен Парк 2, зад музей „Земята и хората„

Advertisement
Continue Reading
Advertisement