Открийте ни и в

Lifestyle

EXIT и Viber обявяват победителя в световния конкурс за стикери “My EXIT Adventure”

MIKA

публикувано

на

 

снимка: MYLENE BRAGINA, ПР

Фестивалът EXIT и Viber избраха най-добрия творец и четирите наградени участия сред стотиците творби, представени на първия им съвместен проект конкурс за Viber стикери

EXIT, един от най-престижните световни музикални фестивали и Viber, едно от водещите в света приложения за комуникация, с повече от 711 милиона уникални потребители в целия свят, днес обявиха победителя и  четирите наградени участия от съвместния си световен проект конкурс за стикери – “My EXIT Adventure.

Творбите на авторката Таня Зайцева от Москва, Русия, бяха избрани от официалната комисия на конкурса, поради което тя ще получи $3000, а проектите й ще се превърнат в пакет от Viber стикери, достъпни за сваляне. Още четири творби – на Милена Брагина (Москва, Русия), София Йовандич (Белград, Сърбия), Александра Кизевска (Нови Бечей, Сърбия) и Ваня Тодорич (Нови Сад, Сърбия), бяха отличени от конкурсната комисия и ще получат поощрителни награди от по $500. Всички наградени творци ще получат и билети за EXIT Adventure, а победителят в конкурса ще бъде поканен да пътува и изпита приключението EXIT Adventure с останалата част от творческия екип, като ще му бъде предоставен и VIP достъп до изхода на сцената и зад нея.

[media-credit name=”VANJA TODORIC” align=”aligncenter” width=”640″][/media-credit]

Целта на проекта конкурс на Viber стикери “My EXIT Adventure” беше да достигне до творческите умове в целия свят и да се усети как те възприемат пакета EXIT Adventure и уникалния му фестивален дух под формата на завладяващите Viber стикери, които могат да се използват в чатове – 365 дни в годината. Този уникален конкурс се проведе чрез творческата платформа Talenthouse, която дава на независимите творци от цял свят пряк достъп до креативни брийфове от водещи марки, агенции и икони в развлекателната индустрия.

[media-credit name=”SOFIJA JOVANDIC” align=”aligncenter” width=”640″]SOFIJA JOVANDIC[/media-credit]

 

Душан Ковачевич, основател на EXIT, даде висока оценка на значението на новата колекция Viber стикери EXIT и предадените творби за участие в конкурса: „Подборът се оказа по-труден, отколкото си мислехме, тъй като избирахме сред толкова много творчески умове от повече от 50 страни и 5 континента, предлагащи страхотни проекти на стикери. И двата фестивала – EXIT и Sea Dance, чрез марката си “EXIT Adventure”, бяха представени по превъзходен начин. Очакваме с нетърпение окончателната колекция от дигитални стикери, която да вдъхновява комуникацията между нашите фенове по целия свят“.

[media-credit name=”TANYA ZAYTSEVA” align=”aligncenter” width=”640″]TANYA ZAYTSEVA[/media-credit]

Ерез Шокер, творчески директор на Viber, изрази удовлетворението си от творческия принос от всички краища на света: „Получихме невероятен набор от креативни проекти, от майстори на графити до класически илюстрации и беше изключително трудно да изберем победител. След дълги дискусии се спряхме на проекта, който не само представлява духа на фестивала, но също така е много комуникативен и лесно може да бъде превърнат в стикери за разговор.“

[media-credit name=”ALEKSANDRA KIZEVSKA” align=”aligncenter” width=”640″]ALEKSANDRA KIZEVSKA[/media-credit]

 Колекцията от Viber стикери “My EXIT Adventure”, която ще бъде пусната скоро, ще доближи най-неповторимия фестивален пакет в света, състоящ се от два наградени фестивала – EXIT в Нови Сад, Сърбия и морския фестивал “Sea Dance” в Черна гора – още повече до феновете, редовните посетители и търсещите нови усещания по света. Очаква се, че фестивалът EXIT, който се провежда в магическата Петроварадинска крепост в Нови Сад, и фестивалът Sea Dance, разположен на красивия плаж Яз, известен със специалната си енергия, уникална атмосфера и запомняща се природа, отново ще произведат сет от незабравими музикални изпълнения, потопени в чистата положителна енергия на фестивалните ентусиасти, както и че ще генерират рядка комбинация от мощни и запомнящи се впечатления от лятото на 2016 г. за стотици хиляди свои световни фенове.

 EXIT Magic – официален трейлър на EXIT Adventure 2016: 

Дори и да нямате възможност да присъствате на EXIT Adventure, пак ще можете да получите достъп до вътрешна информация и последните новини зад кулисите, като проследите Viber публичния чат на EXIT Adventure. EXIT Adventure чатът ще предлага ексклузивна информация за фестивала. Изпълнителите от EXIT Adventure ще гостуват в чатa, за да отговарят на въпроси от участниците – ще има съдържание в реално време директно от фестивала, както и от други събития, партита и конференции, протичащи в същото време. Можете да проследите публичния чат тук: http://viber.com/exit .

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Реклама BECA

Lifestyle

ВУЗФ обяви прием в най-новата си магистратура по финансов и здравен мениджмънт

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Начело на новата магистратура застава проф. д-р Григор Димитров, член на УС на НЗОК и директор „Осигурителни отношения“ в БСК

В пика на пандемията от COVID-19, Висшето училище по застраховане и финанси, което винаги е създавало и предлагало най-актуалните, търсени и необходими на бизнеса специалности, и този път сложи началото на нова много навременна и нужна програма. През академичната 2020/2021 година ВУЗФ стартира магистърската програма “Финансов мениджмънт на социалните и здравни системи”.

Завършилите студенти ще притежават умения и компетенции за анализ на социалноосигурителните и здравни системи, така необходими днес. Учебният план е специално създаден, за да може да отговори на нуждите на международните тенденции за реформи в осигурителните системи.

Част от специализираните дисциплини са “Управление на социалното осигуряване”, “Иновации и предприемачество в социалните системи”, “Организация и финансиране на здравна система”, “Превенция срещу злоупотреби и измами в социалното и здравно осигуряване”, които да отговарят на световните тенденции за структурна и организационна реформа в осигурителните системи и др.

Сред водещите лектори и инициатор за създаването на програмата е проф. д-р Григор Димитров, преподавател във ВУЗФ, доктор по икономика, експерт по проблемите на пенсионното и здравното осигуряване, трудовите и индустриалните отношения и управление на човешките ресурси. Той е и главен директор “Осигурителни отношения” в Българската стопанска камара и член на Надзорния съвет на НЗОК.

Лектори в програмата са доказани експерти в областта на социалното и здравното осигуряване, сред които настоящият директор на НЗОК проф. Петко Салчев, бившият здравен министър д-р Илко Семерджиев, бившият социален министър и управител на НОИ проф. д-р Йордан Христосков и проф. д-р Златица Петрова.

Стартът на новата програма е част от стремежа на ВУЗФ да създаде ключови експерти в системите на социалното и здравно осигуряване на национално и регионално равнище.

Кандидатите, които искат да се запишат за обучение в магистърската програма на университета за пролетния семестър на учебната 2020/2021, могат да кандидатстват онлайн до края февруари на сайта на ВУЗФ – vuzf.bg.

ВУЗФ предлага възможност за изцяло онлайн кандидатстване и индивидуална консултация за всеки кандидат-студент, който има необходимост от допълнителна информация или насока. Консултацията може да се проведе и онлайн в удобен ден и час за кандидат-студента чрез записване на е-mail: marketing@vuzf.bg или на телефон 02/40 15 807, 0888 443 096.

Продължете понататък

Lifestyle

Wizz Air стартира нов летен маршрут от Бургас

MIKA

публикувано

на

от

снимка: ПР

Wizz Air, най-бързо развиващата се и най-зелената авиокомпания в Европа**, пуска нов летен маршрут от Бургас до Вроцлав. Стартирайки от 19 юни 2021 г., най-новата услуга на WIZZ ще се извършва 1 път седмично, събота, предоставяйки на клиентите удобен график за посещение на красивата полска дестинация. Местата по маршрута са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и чрез мобилното приложение на авиокомпанията на цени от само 77.99 лв.*

Предвид необичайната епидемична обстановка, пускането на тази нова услуги е поредното доказателство за силната ангажираност на авиокомпанията към българския пазар, към развитието на местния туризъм, както и към осигуряване на още по-достъпни и безопасни възможности за пътуване на местните пътници.

Най-новата дестинация в българската мрежа на Wizz Air – Вроцлав, е известна със своята красива средновековна архитектура и десетки исторически забележителности. Това е най-големият град в Западна Полша и един от най-очарователните. Много от сградите в стария град на Вроцлав са боядисани с ярки цветове, които отразяват младежкия и креативен дух на дестинацията и могат да развеселят всеки дори в най-мрачния ден. Но живата архитектура на Вроцлав не е единствената причина да се смята, че градът е осеян с някаква магия, тъй като освен от хората той е населен и с гноми! Над 300 малки статуи на джуджета са разпръснати из целия град и непрекъснато се появяват още. Малките творения са се утвърдили като местен символ на свободата и намирането им се е превърнало в туристическа атракция и забавна игра в стила на Pokemon Go.

Когато и да решат да летят до Вроцлав или която и да е друга дестинация от мрежата на Wizz Air, авиокомпанията любезно напомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията съдържат мерки за физическа дистанция, осигуряват ултра чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на пътниците да добавят WIZZ Flex към резервацията си. По този начин пътниците ще могат да променят датата на пътуването си или дестинацията, както и да отменят полета си, до 3 часа преди заминаване без такса и да получат незабавно 100% от първоначалната цена на билета в WIZZ акаунта си.

МаршрутДниСтартова датаЦени от*
Бургас – Вроцлавсъбота19 юни 2021 г.77.99 лв.

Андраш Радо, мениджър за корпоративни комуникации на Wizz Air, каза: „Въпреки че пътуванията в момента са ограничени от националните и международни разпоредби, за Wizz Air България е ключов пазар и екипът ни е посветен на развитието на българската ни мрежа, като спазваме всички национални здравни мерки. Днес с удоволствие добавяме нов летен маршрут към бургаската ни мрежа, като същевременно се придържаме към най-високите здравни стандарти чрез нашите санитарни протоколи. Уверени сме, че супер атрактивните ни тарифи и страхотната мрежа на Wizz Air ще допринесат за разрастването на българския туристически сектор през най-силния сезон – летния. Нашите засилени мерки за безопасност пък ще осигурят възможно най-санитарните условия на борда на най-зелената флотилия в Европа.“

Продължете понататък

Горещо