Connect with us

EDM

EXIT приключението предстои!

Avatar

Публикувано

на

EXIT 1 low

снимка: PR

1. 2. 10

Един EXIT. Две държави. Десет, наситени с безброй впечатления – тазгодишното издание на най-големия фестивал на Балканите ще бъде повече от мащабно и цветно приключение!

Фестивалните дни започват на 7 юли – 10 юли в най-добрата фестивална локация – Петроварадинската крепост, а само няколко дни след това приключението продължава с Sea Dance – 14-16 юли на Плаж Яз.

Началото ще бъде дадено от поп звездата  с редица мултиплатинени хитове и над 3 милиарда гледания в YouTube Ellie Goulding, а фестивалният дух ще се нагорещи съвсем, когато на сцената на Exit Festival излезе един най-влиятелните съвременни музикални продуценти David Guetta. Датата е 8 юли! Създателят на химна на ЕВРО 2016 пристига с гръм и трясък – с една от най-мащабните продукции в  цялата му кариера. Освен впечатляващият маестро на електронната музика, ще чуем за първи път и специално подготвените селекции на Nina Kraviz и Richie Hawtin.

Sea Dance Festival също ще бъде открит подобаващо от Lost Frequencies с култовия летен хит „Are You with Me“ , достоен конкурент в световните класациите на парчетата на Wiz Khalifa, Ellie Goulding, Kygo и Feder.

Advertisement

Най-добрите сред най-добрите

Лайнъпът тази година включва невероятна селекция от най-известните и обичани имена от световната електронна сцена: The Prodigy, Skrillex, Hurts, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Stereo MC, Lost Frequencies, Jeff Mills, Andy C, Black Coffee, Filatov & Karas, Goldie, My Nu Leng, Sub Focus, Shy FX, Who See, Lea Dobričić, Miss Sunshine, Mladen Tomić, Haris and Kristijan Molnar и много, много други.

С над 20 сцени с над 100 изпълнители от почти всички стилове и течения 10-те фестивални дни ще бъдат най-горещото и впечатляващо изживяване на това лято!

Българската следа

Българската банда, която ще вземе участие в Exit Magic Adventure 2016, е Jeremy?. Момчетата са единствените представители на страната ни на тазгодишното издание на фестивала, но за сметка на това ще се качат на престижната Fusion Stage на 10 юли в Петроварадинската Крепост, за да представят най-актуалната си продукция пред многохилядната международна публика. Надяваме се да чуем най-любимите ни техни парчета като Fake Fruits и Two Weeks To The Great Escape.

И това разбира се, не е всичко! Организаторите са подготвили за публиката още много забавления освен концертите, които ще се проведат и ще ни докажат, че Exit Festival не е просто фестивал, а едно истинско претворение на свободния дух, на музиката, на приятелството и на всички онези прекрасни мигове от лятото, които ни карат да повярваме, че можем да летим.
Уникалния дух и фестивален стил на Exit вече може да бъде изразен (споделен) и под формата на завладяващи Viber стикери, които могат да се използват в чатове цели 365 дни в годината.
Не забравяйте – в момента продължава специалната промоционална оферта, важаща за Exit Festival, Sea Dance Festival и цялото Exit Adventure събитие. Ако ти и приятелите ти закупите 4 билета, автоматично печелите 5-ти!  Побързайте, защото офертата е сила ограничено количество билети и важи до тяхното изчерпване!

Нека подготовката започне сега!

Защото е време е за приключение.

Advertisement

Време е за EXIT ADVENTURE!

Continue Reading
Advertisement