Connect with us

Музика

F.O. идва с гръм и трясък

Avatar

Публикувано

на

F.O 1

снимка: PR

„Пречим“ се казва най-новата песен на бургаския рапър

Тъмни коридори, момичета с бухалки, момчета с кърпи на лицата и скорострелни рими представя в най-новия си проект  Михаил Митев – F.O.

Без да чака излишно, рапарът  директно визуализира заканителния си текст с видео към парчето „Пречим“. Така премиерата е неслучаен факт на седмия ден от месец №7 на годината.

„Дошли сме да ви пречим да скучаете“ нарежда на един дъх рападжията върху инструментала на Юлиян Макавеев Севдалинов – Cj Smoke Beats.

Advertisement

Да си „в крак“ с бързината на F.O. е доста трудна задача, която обаче не се оказа проблем за танцьорите от „Skywalkers“. В цялото видео виждаме изключителния хъс и пластичност на младите професионалисти.

„Останах възхитен от всички идеи, които „Skywalkers“ представиха пред нас“ – коментира режисьорът на видеото Виктор Антонов – Rikk, за когото това е шести съвместен клип с F.O. и продължава –  „Пречим“ е един от любимите ми проекти тази година. Исках всеки кадър да е максимално прецизен, но все пак да изглежда неподправен и натурален, което беше трудна задача за екипа ми, но всички се справиха страхотно.“

Освен да „пречи“ това лято, F.O. ще работи и върху нови проекти, които ще бъдат представени пред широката аудитория до края на годината.

Вижте видеото тук:

Advertisement

F.O. – „Пречим“:

Текст: Михаил Митев – F.O.

Инструментал: Юлиян Макавеев Севдалинов – Cj Smoke Beats

Режисьор: Виктор Антонов – Rikk

Хореография: SKYWALKERS

Advertisement

Продуцент: F.O. Zanimation Entertainment Studio

Continue Reading
Advertisement