Открийте ни и в

Lifestyle

Facebook кани БГ админи на онлайн общности на събитие в Лондон

публикувано

на

Facebook кани БГ админи на онлайн общности на събитие в Лондон 146

От вчера администраторите на Facebook групи и страници и създаделите на събития могат да кандидатстват за участие в първото по рода си в Европа събитие – Facebook Communities Summit. Форумът ще се състои на 8 и 9 февруари 2018 г. в Лондон и цели да помогне на хората, които създават общности във Facebook да получат нови умения, да използват новоразработени дигитални инструменти и да получат съвети как по-успешно да развиват групите и страниците си и да популяризират събитията си.

Регистрацията за Facebook Communities Summit става чрез попълване на формуляр тук: https://facebookcommunitiessummiteuropebg.splashthat.com/.

Броят на участниците в събитието е ограничен. Регистрацията е възможна най-късно до петък, 1 декември 2017 г.

Facebook кани БГ админи на онлайн общности на събитие в Лондон 147

Facebook Communities Summit събира на едно място най-добрите създатели на общности в мрежата. В Лондон те ще имат възможността да се запознаят с колеги администратори от цял свят, да участват в уъркшопове, семинари и панелни дискусии, водени от техни съмишленици, и да натрупат нови знания и умения как да управляват общностите си. За участие във форума могат да кандидатстват създателите на групи, страници и събития от всякаква тематика – от бизнес и предприемачество до лайфстайл групи, групи за майки, групи за жени колоездачи.

Facebook Communities Summit ще отдаде заслуженото на общностите, създадени в социалната мрежа, и хората, които ги изграждат, като представи най-новите функции за развиване на групи, страници и събития, които Facebook разработва.

Реклама