Connect with us

Общество

Family Fantasy Land – вълшебно приключение за Деня на детето в киноцентър „Ню Бояна“

Avatar

Публикувано

на

Family Festival Fest Team event

Киноцентър „Ню Бояна“ отваря врати за първото по рода си Family Fantasy Land събитие, организирано от Fest Team, за да отпразнува Деня на детето по наистина вълшебен начин. Цялото семейство е поканено да изследва три пъти по-голямата парти зона, изпълнена с атракции и забавления на този 1 юни. Различни видове билети вече се продават в мрежата на ticketstation.bg.

След незабравимия Halloween Festival, който изписа усмивки по лицата на цялото семейство миналия октомври, екипът на Fest Team запретва ръкави и добавя щипка магия за най-приказния семеен празник.

Тази година Family Fantasy Land обещава незабравимо семейно изживяване с пет фантастични тематични зони: American Houses, Arabian World, Gladiator Arena, Central Park и емблематичните New York и London. Посетителите могат да очакват вълнуващи дейности и забавления за всички възрасти, разпределени по тематични зони. Gladiator Arena ще предложи възстановки на гладиаторски битки от истински каскадьори, участвали в екшън сцени в истински филми, както и фото корнер, оборудван с доспехи на гладиатори за деца и възрастни.

Аrabian World ще ни потопи в света на Близкия изток със своите цветни пазари и екзотични аромати и ще накара посетителите да усетят пясъка на пустинята между пръстите си – belly dance уроци и забавления, целодневен Хена арт корнер, арабски кулинарни класове за деца и възрастни с Мая Зухдин от Мастършеф и Керван Сарай – цирково училище за деца са само част от активностите в зоната.

Добре познатите декори New York Street и London ще бъдат основна отправна точка за семействата със своята главна сцена, където ще можем да видим магически шоута, състезателни игри, танцови анимации. В зоната ще се проведе “Family Fantasy Land търси талант” – всяко дете, което иска да се изяви ще може да го направи да спечели медал и награда, ако се класира от 1во до 3то място. Harry Potter игра, в която деца ще търсят златен снич и ще печелят точки за своя отбор ще бъде основна атракция в зоната. Магическо училище, лего строителна станция, фото корнери с различни декори и костюми,  Arts & crafts зона, face-painting зона, надуваеми атракции и още много възможности за забавление, които ще изкачат буквално на всеки ъгъл в киноцентър „Ню Бояна“.

Advertisement

Central Park пикник, food & lounge зона ще очаква семействата за почивка и релакс между стотиците атракции в деня на събитието.

Събитието се провежда в два часови слота: от 11:00 до 15:30 часа и от 15:30 до 20:00 часа, като всеки слот е с продължителност 4 часа и 30 минути. Билетите в различни комбинации, за възрастни, деца и цели семейства са налични тук.

Допълнителна информация и билети можете да намерите тук: Family Festival 2024

Continue Reading
Advertisement