Открийте ни и в

Музика

Faouzia пусна официалното видео към “Puppet”

Avatar

публикувано

на

Faouzia пусна официалното видео към “Puppet” 141

Международно утвърдената марокано-канадска певица/автор на песни/мултиинструменталист Faouzia пусна официалното видео към овластяващия химн “Puppet”. Режисираното от Kyle Cogan видео показва как Faouzia се освобождава от контрола на пленителите си, заявявайки, че “никога няма да съм твоя кукла”. Връщайки си контрола и освобождавайки себе си, Faouzia е заобиколена от, и пее, арабската дума “حرية”, означаваща “свобода”. Faouzia зашеметява в цветни, авангардни визии във въздействащото видео. “Puppet” у нас слушайте ТУК чрез Орфей Мюзик / Atlantic Records.

“За идеята по видеоклипа „Puppet“ мислех, откакто за първи път написах песента“, споделя Faouzia. „Мислех не само за това какви исках да бъдат визуалните елементи, но и за това как да изобразя смисъла на песента чрез мода, грим, коса и история, която чувствам истинска за себе си. 

Работих с Kyle Cogan за това и той свърши толкова феноменална работа. Главната героиня е пленена, опъната в жици, за да бъде изследвана и командвана от безликите мъже. Докато се ровим в ума й, виждаме четири нейни версии, всяка от които представлява различен елемент на загубен контрол. Въпреки че всеки герой има свое собствено значение за мен, аз се вълнувам да видя как всички се свързват с всяка от вариациите, тъй като знам, че всеки ще види различни отражения на собствения си живот.”

Писана от Faouzia и съвместно писана и продуцирана от The Monarch (Saweetie, Noa Kirel) и Johnny Goldstein (Galantis, David Guetta & Little Mix, Black Eyed Peas), “Puppet” за първи път излиза в края на миналата година и събира над 6 милиона стрийма. Faouzia пусна оригинална демо версия на трака миналия месец.

“Puppet” следва поп химна на Faouzia, “Hero”, който пристигна с режисирано от Ariel Michellе (Loren Gray, FLETCHER) видео, което събра над 5 милиона гледания. В момента наброяващ над 30 млиона световни стрийма, “Hero” се оказа пробивно издание за Faouzia, поставяйки я на кориците на  Apple Music’s New Music Daily, Spotify Canada’s New Music Friday, Amazon Music’s Girl Squad и др.

Станал един от „Artists to Watch for the 2022 Grammys“ на Variety’s, „Style Stars Set to Make 2022 Exciting“на Vogue’s и “Talented Emerging Artists Making Their Mark on the Musical Landscape,” на PEOPLE , 21-годишният артист също направи ексклузивно посещение във влиятелната серия Verified на Genius след като се появи и в Song Association на ELLE, Tik Tok Reacts на Seventeen, TikTok Reacts на Cosmopolitan и Spill It на Refinery 29. Faouzia направи своя телевизионен дебют през 2019 г. в The TODAY Show и в The Kelly Clarkson Show заедно с John Legend за зашеметяващи изпълнения на техния изгряващ сингъл „Minefields“. В момента, с над 200 милиона стрийма, „Minefields“ продължава да расте, все още слушайки се по 2,5 милиона пъти седмично след повече от година след излизането си.

Истински световен артист, Faouzia намери фенове във VOGUE Arabia, GQ Middle East, списание Gazelle и др. Faouzia наскоро изпълни „Minefields“ с Legend на ексклузивно събитие на Chanel в Дубай. Канадско-мароканският изпълнител също беше включен в кампанията на YouTube в Канада “Every Day, Canadians Count on YouTube.”

С над 660 милиона глобални стрийма, Faouzia има над 7,5 милиона последователи в социалните мрежи. С над 1,76 милиона абонати в YouTube, 1,8 милиона последователи в Instagram и повече от 2,6 милиона последователи в Tik Tok, Faouzia се утвърди със сигурност като артист, който да се наблюдава. Със сътрудничеството си с John Legend, Kelly Clarkson, David Guetta и други, забележителната звезда е възхвалявана в световни публикации, обхващащи VOGUE, ELLE, Rolling Stone, Seventeen, Billboard и Uproxx и др. В момента усилено работейки по своя нетърпеливо очакван дебютен албум, Faouzia остава фокусирана върху превръщането на необузданото си себеизразяване в мощен отдушник за своята публика.

„Любимото ми нещо е да чуя, че една от песните ми е помогнала на някого да се почувства мотивиран или овластен или дори да му помогне да се разплаче – което понякога е всичко, от което се нуждаете“, казва тя. „Наистина вярвам, че потапянето в музиката може да ви помогне през трудните моменти в живота и винаги се надявам, че моите песни могат да направят това за всеки“

Реклама