Connect with us

Музика

FATES WARNING очакват с нетърпение срещата с БГ феновете си

Avatar

Публикувано

на

Fates Warning

FATES-2Малко преди пристигането си в София за концерта на 13 ноември в клуб MIXTAPE 5, вокалистът на американската прогресив метъл банда Fates Warnning – Ray Alder, даде интервюта пред водещи български медии.

Той сподели, че срещите им с българската публика са винаги незабравими и че аудиторията в нашия регион на Европа е много по-топла и експлозивна от тази в родна Америка.
Ray се надява да не са им необходими 9 години за издаването на следващ албум, както се случи с последната им продукция Darkness in a Different Light.
Бандата смята, че това е най-зрялата им продукция, в която всеки е бил наясно точно какво и по какъв начин иска да изрази. Именно тук Ray за пръв път се включва като автор на текстове на песни.
Сетлистът засега е изненада за българските фенове, но освен песни от Darkness in a Different Light, бандата ще се опита да обхване и да представи възможно най-голяма част от творчеството си.

Миналата седмица, на 30 октомври, бандата стартира европейската си обиколка с дата в Белгия, а преди визитата си у нас по покана на Loud Concerts ще минат през Германия, Полша, Словения, Италия, Австрия, Швейцария и Сърбия.

Хард рок бандата Headless подгрява Fates Warning на настоящото турне и ще забие пред българската аудитория преди появата на сцената на Jim Matheos и компания.

Билети за концерта на Fates Warning в София все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly на цена 35 лв. В деня на концерта, както и на място на входа на клуб MIXTAPE 5, цената им ще бъде 40 лева.

Началото на концерта на 13 ноември в клуб Mixtape 5 е от 20 часа.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement