Connect with us

Кино

FilmBox отвежда зрителите в Дивия запад

Avatar

Публикувано

на

Мотото на емблематичния каубой, изигран от Том Селек, е „Бъди ведър, бъди честен, бъди свободен“

Програмата на FilmBox отново ще сгрее студените следобеди с обичани филмови класики. Този уикенд FilmBox отвежда зрителите в отминала епоха, пълна с екшън, прах и жега. Една от най-популярните каубойски класики – „Монти Уолш – последният каубой“, ще забавлява публиката пред екраните.  Популярните актьори Том Селек, Кийт Карадайн, Изабела Роселини и Джордж Колман Ийдс III ще се превъплътят в обичаните образи, увековечили ерата на последните каубои. Зрителите ще имат възможност да се докоснат до историята на забавния и дързък каубой Монти Уолш, за когото работата е начин на живот. Каубоят има своя цел, която устремено преследва. Дали ще успее да я постигне или ще се изгуби в динамичното си ежедневие, изпълнено с престрелки, побоища, екстремни ситуации и любовни авантюри? Зрителите ще могат да разберат този петък от 16:30 ч. по FilmBox.

Филмът „Монти Уолш – последният каубой“ улавя изключителния талант и професионализъм на операторите и режисьора, които завладяват публиката с красиви пейзажни кадри и динамичен сюжет. Освен от страхотното пресъздаване на атмосферата на Дивия запад, вълнението във филма се подсилва и от интригуващия сценарий. В него се преплитат историите на двама каубои, които споделят екстремно ежедневие и заплетени любовни авантюри. Вълнуващите им приключения държат зрителя на щрек през цялото време. А успяват ли да се справят героите с това да бъдат истински каубои? Отговорът очаква зрителите този петък от 16:30 ч. по FilmBox.

Високата оценка на филма се дължи на всеотдайността на екипа пред и зад камерата. Феновете на продукцията описват Том Селек, който изиграва главната роля, като „роден каубой“. Звездата на филма е носител на многобройни награди в професионалната си кариера, включително „Еми“ и „Златен глобус“. Зрителите могат да се потопят в една от най-любимите каубойски класики на всички времена – „Монти Уолш – последният каубой“, този петък от 16:30 ч. по FilmBox.

„Монти Уолш – последният каубой“ e една от многото вълнуващи продукции, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement