Открийте ни и в

Кино

FilmBox посреща Коледа с празничната комедия „Коледата на Каръл“

Avatar

публикувано

на

FilmBox посреща Коледа с празничната комедия „Коледата на Каръл“ 141

Зрителите могат да се насладят на невероятните превъплъщения на Тори Спелинг, Дина Маноф и Уилям Шатнър тази неделя от 18:50 ч.

Каналите на FilmBox посрещат Коледа с някои от най-популярните и емблематични празнични филми, сред които акцентът в неделната програма – романтичната комедия „Коледата на Каръл“, с участието на Тори Спелинг, Дина Маноф, Уилям Шатнър и Гари Колман. Зрителите могат да се потопят в магичния коледен дух тази неделя от 18:50 ч. и да станат част от едно незабравимо празнично приключение във времето.

„Коледата на Каръл“ проследява живота на Каръл Картман (Тори Спелинг) – надменна, но изключително успешна телевизионна водеща. Тя е цинична, егоцентрична и се отнася зле с колегите си. Покойната ѝ леля Марла (Дина Маноф) я е възпитала да се държи с превъзходство към останалите.  В навечерието на Коледа, часове преди празничното издание на шоуто на Каръл, духът на леля ѝ Марла се появява, за да я предупреди за последиците, които грешките ѝ ще донесат. Разказва и за трудната съдба, която я очаква, ако не се промени. Духът на изминалите Коледи (Гари Колман) отвежда Каръл на пътешествие в миналото и ѝ показва моментите, оформили я като личността, която е днес. Духът на настоящата Коледа (Уилям Шатнър) пък ѝ представя как Джон, сестра Бет и асистентката Роберта прекарват празничния ден. Джон продължава да помага за изхранването на бездомните, а пък Бет и съпругът ѝ четат коледни истории на децата си. Променена от срещите с призраците, Каръл се превръща в топъл и грижовен човек и успешно се разделя с миналата си същност. Присъединете се към коледните приключения на Каръл тази неделя от 18:50 ч. по FilmBox. 

„Коледата на Каръл“ е само част от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox до края на тази година. С редица холивудски продукции и любими евъргрийн класики в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, ще продължат да изненадват публиката с филмови заглавия от целия свят. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.