Connect with us

Кино

FilmBox+ представя един от шедьоврите на Роман Полански – филмът „Касапница“ 

Avatar

Публикувано

на

1 1 jpg

снимка: ПР

Кейт Уинслет, Джоди Фостър, Кристоф Валц и Джон Рейли представят на публиката незабравим сюжет

Богатото разнообразие от филми във FilmBox+, стрийминг платформата на SPI International, не спира да изненадва феновете на киното с уникалното си съдържание. Едни от най-популярните филми на режисьора Роман Полански могат да бъдат гледани по всяко време в нея, като тази седмица на фокус е динамичната трагикомедия „Касапница“ с участието на любимите Кейт Уинслет, Джоди Фостър, Кристоф Валц и Джон Рейли. Сюжетът на забележителната продукция успява да изгради неимоверен съспенс, използвайки пълния спектър на човешките емоции. Отговорът докъде могат да стигнат героите, водени от бушуващи страсти, се крие в стрийминг платформата FilmBox+, която зрителите могат да тестват напълно безплатно за 7 дни. 

Световноизвестният режисьор Роман Полански има редица утвърдени от критиката награди, сред които и „Оскар“ за най-добър режисьор. Филмът му „Касапница“ е представен за първи път на Международния филмов фестивал във Венеция, където успява да спечели 7 награди, последвани от близо 20 номинации в други престижни кино фестивали и наградите „Златен глобус“. Невероятният актьорски състав прави продукцията забележителна, като успява да създаде истински емоционално преживяване за зрителите. Майсторството им изгражда сюжет, който поставя героите в състояния от пълно самообладание до пълна истерия.

Динамичната история започва с детинско сбиване между съучениците Закари Коуан и Итън Лонгстрийт. В резултат на това неразбирателство, възрастните не могат да останат  безучастни. Родителите на Закари – Алън (Кристоф Валц) и Нанси (Кейт Уинслет), посещават дома на Майкъл (Джон Си Райли) и Пенелопе (Джоди Фостър). Очакваната приятелска среща, последвана от дипломатичен диалог, се превръща в нажежени нападки помежду им. Докъде ще ескалира ситуацията? Ще успят ли да героите да овладеят емоционалната въртележка, в която попадат? Зрителите могат да разберат по всяко време в стрийминг платформата FilmBox+. А за тези, които обичат да се наслаждават на уютните есенни следобеди пред телевизора, програмата на FilmBox е подготвила поредната седмица с невероятни филми, на които зрителите да се насладят по FilmBox, FilmBox Extra HD и FilmBox Stars.

Advertisement

„Касапница“ e една от многото вълнуващи продукции, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Continue Reading
Advertisement