Connect with us

Събития

FilmBox представя „Коко преди Шанел“

Avatar

Публикувано

на

Популярната актриса Одре Тоту представя блестящото издигане на световноизвестната френска дизайнерка

Интригуващата програма на FilmBox за пореден път ще впечатли зрителите си с един от най-популярните филми – „Коко преди Шанел“ на режисьора и сценарист Ан Фонтейн. Тазседмичното филмово предложение показва вълнуващото кариерно израстване на дизайнерката, изиграна от очарователната Одре Тоту, която влиза в ролята на една от най-влиятелните фигури в модната индустрия на ХХ век, Коко Шанел. Зрителите ще могат да проследят личностното развитие на младо обикновено момиче, което става икона в модата, тази неделя от 18:00 часа по FilmBox.

Филмът „Коко преди Шанел“ представя една по-различна биографична история, която получава номинация за Оскар за „Най-добро постижение в дизайна на костюми“. Интересен факт е, че Одре още от малка има снимки на Шанел и причината за реализацията на този проект идва от факта, че тя се трогва от нейната необикновеност и лична история. Лентата показва животът на две сестри, които се сблъскват с предизвикателствата напълно сами. Забележително заснетите сцени показват професионалния път на Габриел (истинското име на Коко Шанел), която работи като шивачка и кабаретна певица във френски бар. Важна роля в живота ѝ изиграва срещата с пленяващия Артър Капел, актьорът Алесандро Нивола. Дали любовта е водещият фактор за успеха на обикновеното момиче, зрителите ще могат да разберат тази неделя от 18:00 часа по FilmBox.

Безупречно изиграната роля на френската актриса Одре Тоту успява да пресъздаде пътя на героинята от обикновено градско момиче в невероятна модна дизайнерка. Професионализмът ѝ е високо оценен, тъй като тя е номинирана от наградите на „БАФТА“ за водеща женска роля, също така и за „Сезар“ за най-добра актриса. Партнирането ѝ с брилянтния и харизматичен Александър Нивола, номиниран за наградите „Тони“ и „Независим дух“ и печелил награда за най-добър актьор на филмовия фестивал Tribeca през 2017 г., пленява зрителите със силния си персонаж, който стимулира Габриел да преследва мечтите си с още повече страст.

„Коко преди Шанел“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement