Connect with us

Кино

FilmBox представя романтична уикенд програма

Avatar

Публикувано

на

Разнообразната програма на FilmBox обещава на зрителите уютен уикенд и добро настроение за предстоящите студени дни. Почитателите на романтичните комедии могат да се насладят на поредица от любовни истории с „Любов в Джайпур“ и „Да (всъщност, не)“. Романтичните сюжети ще се разгърнат на малкия екран тази неделя, започвайки с красивата френска продукция „Любов в Джайпур“, последвана от класиката „Да (всъщност не)“ от 16:05 и 17:40 ч. по FilmBox.

„Любов в Джайпур“ съчетава в себе си любов, приключения и вълнуващи нови възможности, пред които героите се изправят. Талантливият режисьор Арно Меркадие улавя на лента красотата и екзотиката на очарователната Индия, представяйки я през погледа на влюбена французойка. Но дали любовта към познатото и сигурното е достатъчно силна, за да устои на магията и загадките на тази съвсем нова и изпълнена с вълнение страна? Първокласният и отдаден на продукцията актьорски състав докосва сърцата и кара зрителя да обикне филма още в първите минути. „Любов в Джайпур“ ще се излъчи тази неделя от 16:05 ч. по FilmBox.

„Да (всъщност, не)“ пренася зрителя в света на динамичния и успешен бизнес на сватбеното планиране. Сюжетът се върти около сладката Лорън, която е перфекционист и истински професионалист в работата си, но колкото и да е странно, личният ѝ живот е пълна бъркотия, изпълнен с драма и напрежение. Точно когато тя стартира един от на-големите си работни проекти, съдбата я поставя пред избора между кариерата и желанията на сърцето ѝ. Дали момичето, което може да създаде перфектната любовна история за всеки, ще успее да сбъдне своята? Ще намери ли тя любовта? Разберете тази неделя от 17:40 ч. по FilmBox.

„Любов в Джайпур“ и „Да (всъщност,не)“ са само две от многото вълнуващи продукции, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата   FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Continue Reading
Advertisement