Открийте ни и в

Кино

FilmBox пренася зрителите назад във времето с „Правилата не важат“

Avatar

публикувано

на

FilmBox пренася зрителите назад във времето с „Правилата не важат“ 141

Лили Колинс е очарователната звезда в тази романтична холивудска комедия

В момента във Франция се провежда 75-ият филмов фестивал в Кан. Именно заради това няма по-добро време за FilmBox да пренесе зрителите в златния век на холивудското кино. Очарователната Лили Колинс ще бъде звезда в тазседмичния акцент в програмата на FilmBox – „Правилата не важат“. Действието във филма се развива във вълшебния свят на кино индустрията в Холивуд в началото на 50-е години на миналия век. Динамичната любовна история между главните герои ще озари неделната вечер с добро настроение и смях. Зрителите ще могат да „скочат“ на машината на времето към холивудските мечти тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

В „Правилата не важат“ холивудската кино индустрия е в пика си, а младата и талантлива Марла Мабри (Лили Колинс) мечтае да стане успешна актриса. Тя получава шанса на живота си, когато се среща с известен продуцент, който я отвежда в Холивуд. Всяка романтична история се нуждае от своя принц на бял кон. Очарователният принц се оказва шофьорът на Марла. С тяхната среща започва любовната история и цялата бъркотия около нея. Общият им шеф Хауърд Хюз забранява всякакви взаимоотношения между служителите и това е само едно от многото препятствия пред младите влюбени.

История за старите холивудски времена е режисирана от известния Уорън Бийти, чиято забележителна кариера обхваща над 6 десетилетия. Неговите уникални режисьорски умения умело преплитат ексцентричността и блясъка на златната холивудска ера в завладяващ сюжет, който връща зрителите назад във времето, за да проследят забранена любовна история. За всички, които искат да видят дали правилата важат в Холивуд, продукцията ще бъде на екраните им тази неделя от 22:00 часа по FilmBox Extra HD.

„Правилата не важат“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Реклама