Открийте ни и в

Култура

FilmBox Extra HD представя романтичната драма „Щура нощ” с неповторимата Кийра Найтли

Avatar

публикувано

на

FilmBox Extra HD представя романтичната драма „Щура нощ” с неповторимата Кийра Найтли 141

Вълнуващата продукция ще се излъчи тази неделя от 20:30 ч.

Този уикенд каналите на FilmBox са подготвили за зрителите си вълнуваща програма, а акцент в нея е романтичната драма „Щура нощ“. На 23 януари, неделя, с помощта на талантливата Кийра Найтли и брилянтния актьорски състав на продукцията, включващ Сам Уъртингтън, Ева Мендес и Гийом Кане, зрителите ще се потопят в емоциите на двама души, изтерзани от ревност, бурна любов и разрушено доверие. Филмът ще се излъчи в 20:30 ч. по  FilmBox Extra HD.

Романтичната драма „Щура нощ“, със сценарист и режисьор Маси Таджедин, ще разчувства зрителите, представяйки им историята на Джоана Рийд (Кийра Найтли) и Майкъл Рийд (Сам Уъртингтън), младо семейство стигнало до ръба на чувствата и доверието помежду си. Една сутрин след тежка кавга, породена от ревността на Джоана, Майкъл заминава в командировка със своята колежка Лаура (Ева Мендес) и точно тогава се появява Алекс (Гийом Кане), бившето гадже и непреживяна любов на Джоана. Историята проследява успоредно двете сюжетни линии: тази между Алекс и Джоана, които си припомнят отминалите дни, и другата, в която Майкъл и Лаура чертаят бъдещето. Могат ли героите да се преборят с изкушенията, които животът им поднася? Ще бъде ли доверието изградено отново, ако границите са прекрачени? Отговорите ще очакват зрителите тази неделя от 20:30 ч. по  FilmBox Extra HD.

„Щура нощ“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Реклама