Открийте ни и в

Кино

Filmbox Extra HD с премиера на комедията „Почти истинско семейство“

Avatar

публикувано

на

Filmbox Extra HD с премиера на комедията „Почти истинско семейство“ 141

Този уикенд каналите на FilmBox са подготвили страхотна селекция от високо оценени продукции за зрителите си. Най-доброто от тазседмичната програма е премиерната за ефира на FilmBox драматична комедия –„Почти истинско семейство”. На 6 февруари, неделя, от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD зрителите ще могат да се насладят на докосващата история на семейството на Пийт и Ели, които изведнъж се оказва с цели 3 деца в дома си.

Емоционалната продукция „Почти истинско семейство“ разказва историята на съпрузите Пийт (Марк Уолбърг) и Ели (Роуз Бърн), които решават да станат приемни родители. Двойката се озовава на събитие за осиновители, където среща 15-годишната нахакана тийнейджърка Лизи (Изабела Монер) и веднага разбира, че иска да я приеме в дома си. Социалните работници имат изненада за тях – Лизи има по-малки брат и сестра. Тогава приключението на младото семейство започва – изведнъж трябва да се справят с цели три буйни деца в дома им. Зрителите ще проследят мигновеното израстване на героите – от безгрижна двойка до грижовни родители и от 15 годишна бунтарка в любяща дъщеря. Любителите на доброто кино могат да се отдадат на забавното приключение, вдъхновено от истинска история, тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.

А за тези, които искат да изпратят изминаващата седмица с вълнуваща мистерия, FilmBox е подготвил трилъра „Последен пристан“. Филмът е изпълнен с мистерия и неразгадани загадки и проследява историята на детектив алкохолик, който е получил последен шанс да се справи с проблемите си. Той е изпратен в родното си градче, където младо момиче изчезва безследно. Докато детективът се опитва да открие момичето, той се бори и за лична кауза – да възроди връзката с дъщеря си. В главните роли влизат актьорите Уейд Уилямс, Самеър Армстронг и Трейси Нийдам. Зрителите могат да се потопят в загадките на вълнуващата продукция тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox. 

„Почти истинско семейсто” и „Последен пристан” са само част от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Реклама