Открийте ни и в

Култура

“Follow the Red Rabbit”- пътешествие из чудатия свят на Зина Неделчева

публикувано

на

“Follow the Red Rabbit”- пътешествие из чудатия свят на Зина Неделчева 139

На 09.09 SOHO ви предлага необичайно решение за прогонване на носталгията от отминалите летни дни, с една необикновенна разходка в приказния свят на Лазарина Неделчева. Ще попаднете в страна на чудеса, в компанията на дългоухи герои и шантави създания, в приказка, изпълнена с мистерии и неочаквани изненади, дебнещи от всеки ъгъл.

Спомените, хората и странностите в ежедневието са вдъхновението, което дава живот на фантастичния свят на младата художничка. Той е съчетание от чудати същества и загадъчни сюжети с нотки на меланхолия и дори малко лудост. Зина представя необикновено изкуство, което провокира емоциите и въображението и със сигурност няма да ни остави безразлични.

Откриването на изложбата ще бъде на 09.09.2015г. от 19:00 придруженo от хубава музика, усмихнати хора и още по-усмихната чаровна малка художничка.

Информация за автора:

Лазарина Неделчева е родена в Пловдив през 1986 год. Средното си образование завършва в пловдивската художествена гимназия „Цанко Лавренов”, след което се мести в София, където се дипломира в Националната художествена академия с магистърска степен по графични изкуства при доц. Йохан Йотов.

Изложбата “Follow the Red Rabbit” можете да разгледате в арт коуъркинг пространството SOHO на ул. Искър #4, между 09 септември и 09 октомври.

[media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”603″]Bunny ears[/media-credit][media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”693″]Falling[/media-credit][media-credit id=2 align=”aligncenter” width=”930″]The dream boat[/media-credit]

Реклама