Connect with us

Lifestyle

foodpanda България е финалист във Forbes Business Awards 2021

Avatar

Публикувано

на

all delivery square

foodpanda България достигна до финалната фаза на Forbes Business Awards 2021, където ще се бори за първото място в категорията „Иновативна компания“. През последните месеци технологичния бранд постигна изключителни постижения в сферата на иновациите и развитие на платформата. Днес, foodpanda е най-утвърденият лидер за поръчки и доставки, както и технологична компания, предлагаща иновативни решения за своите партньори, с активни над 2500 ресторанта в 67 града.

Успешен ход бе развиването, за първи път в България, на следващото поколение електронна търговия – Q- commerce, както и имплементирането на новата категория „Магазини“.  Освен ръст на ресторанти, foodpanda предприе важната стъпка да добави секция „Магазини“, с активни над 500 обекта. В този си вид, секцията на магазините в платформата на foodpanda в България се очертава като най-развитата в групата брандове на Delivery Hero.

Q- commerce търговията, под формата на ултра бързи доставки, пък даде възможност на клиентите да поръчват всичко необходимо за бита и дома, от хранителни стоки до цветя и техника, които да бъдат доставени в рамките на час. Достъпността и рентабилността се постигат чрез технология, автоматизация и подбор на данни с цел подобряване на потребителското преживяване. Това превръща Q- commerce във функция, която води до по-голяма удовлетвореност на клиентите и по-голям ръст на поръчките.

Основни фактори за успеха на компанията и лидерската и позиция са: изобилието от ресторанти и магазини, както и партньорството с вериги магазини като dm, Kaufland, Fantastiko, Hippoland, Decathlon, Техномаркет и други.

Други фактори са бързата доставка, качественото обслужване на клиенти и подобрената функционалност и интерфейс на приложението и сайта. Клиентите получават динамични срокове за доставка, които отчитат подготовката на храната и времето за достигане до желаното от тях място до последната минута.

Advertisement

2020 година бе година на предизвикателства и изпитания за много бизнеси, но за foodpanda България бе година на възможности и имплементиране на иновативни начини на работа, които да постигнат още по-успешни резултати и през следващите години.

Continue Reading
Advertisement