Connect with us

Lifestyle

FOREO вдига нивото на хидратация с 40%

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Тя се състои от дневна и нощна грижа с клинично тествани и чисти формули и с високо съдържание на естествени съставки

FOREO, водещата шведската beauty-tech марка, въвежда революция в хидратацията на кожата си с първата си линия козметика за лице SUPERCHARGED™. Колекцията е разработена така, че помогне за повишаване на хидратацията на кожата с над 40%. Тя се състои от дневна и нощна грижа с невероятно ефективен концентрат от подхранващи съставки, които осигурят хидратация, жизненост, блясък и тонус на всеки тип кожа.

С клинично тествани формули, чисти, веган, cruelty-free и с високо съдържание на естествени съставки колекцията SUPERCHARGED™ включва:

Продуктите са разработена така, че да може да се използват както по отделно, така и в комбинация с уредите на бранда, като представянето им сега не е случайно. През 2023 г. FOREO празнува своята 10-а годишнина и продължава мисията си да изненадва с иновации, които изпреварват времето си във всяко отношение.

„В годината на нашата 10-а годишнина решихме да навлезем в категорията за грижа за кожата – нова страница в историята на нашата компания. Не се опитваме да скрием факта, че сме невероятно развълнувани от това. Въпреки, че сме лидери в категорията на козметичните технологии, никога не се ограничаваме, затова започнахме това ново начинание. Има многобройни новости, които предстои да разкрием в детайли и сме горди с всяка една от тях. Всеки един продукт е прецизно разработен  и предоставя на хората възможността да имат здрава и сияйна кожа с нашите премиум суперзареждащи процедури за лице“, споделя Владимир Чутурило, изпълнителен директор на FOREO за Източна Европа.

Advertisement

Когато говорим за грижа за кожата, много важна част от нея е добрият хидратиращ крем, на който може винаги да се разчита да осигури дълготрайна хидратация. Хидратиращият крем с тройно действие SUPERCHARGED™ HA+PGA  е луксозен и бързо абсорбиращ се гел-крем, за който е клинично доказано, че увеличава хидратацията на кожата с 40% само за 15 минути. Внимателно разработен като крем, който е „всичко в едно“, той осигурява дълготрайна хидратация, подобрява еластичността, спомага за укрепване на кожната бариера, оставяйки лицето с естествен блясък през целия ден.

В края на деня, след задължителното почистване на лице (например чрез шведската рутина за почистване на FOREO), е важна и максималната хидратация по време на сън. Точно това осигурява ултрахидратиращата маска за сън SUPERCHARGED™. Тя е богата и възстановяваща нощна маска, която успокоява кожата и заключва влагата, докато спите. Формулирана с 99% съставки с естествен произход, тази подхранваща грижа за лицето зарежда и подмладява кожата, без да запушва порите – така че тя да изглежда здрава и хидратирана още преди да е започнал денят.

снимка: ПР

Няма съмнение, че серумите за лице са едни от най-важните при грижата за кожата. Ползите от употребата на серум за лице са безкрайни – интензивна хидратация, стимулиране на производството на колаген и защита на кожата от свободните радикали, и това са само някои от тях.

Серумът FOREO SUPERCHARGED™ 2.0 е ключът към запазване на младостта, за който е клинично доказано, че значително повишава производството на колаген тип 1 – помага за стягане на кожата и намаляването на бръчките. Съчетавайки силата на хиалуроновата киселина, електролитите, серамидите и сквалана, серумът също така клинично доказано увеличава нивата на хидратация в кожата – с 46% след 2 часа и с 55% след 4 часа  – оставяйки кожата мека, гладка, възстановена и сияйна.

Advertisement

Разработен специално за използване с микротоковите устройства на FOREO, серумът FOREO SUPERCHARGED™ 2.0 е проводим и е от съществено значение, за да извлечете максимума от любимите си стягащи микротокови процедури за кожата. Проводимите електролити безопасно и ефективно пренасят микротока от устройството към кожата и мускулите под нея, като същевременно хидратират кожата, така че тя да изглежда стегната и млада.

Навлизайки в категорията на грижата за кожата, FOREO се ангажира да предостави висококачествени, ефективни и устойчиви решения, които да отговарят на широк спектър от кожни проблеми. Екипът от експерти неуморно работи върху разработването на иновативни формули като използват силата на съвременните технологии и съставки. Основна цел на бранда е да предостави на потребителите цялостна гама от продукти за грижа за кожата, която отговаря на техните индивидуални нужди и им дава възможност да постигнат целите си и да се чувстват добре в кожата си.

За да научите повече за най-иновативната марка в света на технологиите за красота и най-новите продукти на FOREO, посетете foreo.com или последвайте @foreo_official. В България новите козметични продукти на FOREO могат да бъдат закупени от foreo.com и от notino.bg.

Continue Reading
Advertisement