Connect with us

Lifestyle

FOREO представя революционно смарт устройство с микроток за масаж и тонизиране на кожата 

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

FOREO BEAR предлага своеобразен фитнес за лицето за по-стегната и млада кожа

Иновативният шведски бранд FOREO отново предизвика сензация в beauty индустрията с последната си иновация в грижата за кожата BEAR и BEAR mini – смарт устройства с микроток, които тонизират лицето. Продуктите действат като интензивна тренировка – стягат и опъват кожата, придават ѝ по-младежки вид и подчертават контурите на лицето. 

BEAR предлага 5 режима на работа. 4-минутният „тотален нокаут“ е предназначен за скулите, челото, шията и брадичката и се управлява през безплатното мобилно приложение FOREO For You. Останалите 4 режима се настройват ръчно. При BEAR mini т. нар. „тренировки за лице“ също се избират ръчно. Единствено „контуриращото кардио“ се задава от приложението FOREO For You.

Стимулиращият микроток при двете иновативни устройства тонизира кожата, докато T-sonic™ пулсациите, които са запазената марка на FOREO, отпускат напрежението в лицевите мускули, изглаждайки видимите фини линии и бръчки. Интензитетът на микротока в BEAR е по-силен, което го прави подходящ за цялото лице и за таргетирано оформяне (V-shaping), докато BEAR mini се прилага в зоната под очите, веждите и мимическите бръчици.

Advertisement

Това са и единствените уреди в света, които разполагат с интегрираната система Anti-Shock System™, гарантираща безшокови процедури с максимален комфорт, и са най-безопасните устройства с микроток.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТЕХНОЛОГИЯТА НА BEAR 

АНТИШОК СИСТЕМА

Уникална интегрирана система автоматично адаптира интензивността на микротока според устойчивостта на кожата спрямо електричеството, като гарантира безшокова терапия, максимална безопасност и подобрени резултати. За тази цел иновативната система Anti-Shock™ на BEAR използва ултра-интелигентни сензори за сканиране и измерване на устойчивостта на кожата спрямо електричество.

ТОНИЗИРАНЕ НА ЛИЦЕТО С МИКРОТОК 

Advertisement

Микротокът е безопасен и безболезнен начин за стягане на кожата и подчертаване на чертите на лицето. Той излъчва електрически вълни с ниско напрежение, които имитират електрическите вълни на тялото на клетъчно ниво и така помагат за изглаждането на кожата и контурирането на лицето. Подобно на тренировка за лице, BEAR  използва две микротокови сфери, които насочват енергията директно в кожата. Средноголямата повърхност на сферите им позволява да обхващат по-големи зони, като същевременно се насочват към всяко несъвършенство и го третират с прецизна грижа. Използвайки микроток, кожните клетки се разграждат и след това растат отново по-силни.

FOREO препоръчва използването на BEAR със серума SERUM SERUM SERUM, тъй като T-Sonic пулсациите подобряват усвояването му и така микротокът се пренася ефективно и безопасно от устройството към кожата. Серумът помага за извличане на максимални резултати от микротоковата терапия и прави лицето по-сияйно.

Гари Лионг, глобален директор във FOREO за търговията в пътнически локации, смята, че серията BEAR е перфектно допълнение към иновативното портфолио на FOREO. Той описва новото предложение на компанията като „най-жестокия“ продукт досега.

„FOREO е глобално призната като лидер във футуристичните решения за почистване на кожата, благодарение на емблематичната серия LUNA. След това се появи феноменът UFO, който ускорява и оптимизира въздействието на маските и други козметични продукти за лице. С BEAR отново преобърнахме индустрията с главата надолу и сега можем да предложим на потребителите най-добрия „фитнес за лице“ вкъщи и да им гарантираме здрава и тонизирана кожа с по-младежки вид. Технологията е такава, че устройството прави всичко необходимо за стягането и енергизирането на кожата лицето, докато клиентите просто си седят и си релаксират“, коментира Гари Лионг.

Устройството BEAR се предлага в класическия за FOREO цвят фуксия, докато BEAR Mini е налично в перлено розово и лавандулово.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement