Connect with us

Красота

FOREO представя KIWI™: революционна нова колекция

Avatar

Публикувано

на

7

снимка: ПР

FOREO, водещият skin-tech бранд, изненадва за пореден път с революционна иновация в грижа за кожата. Новата продуктова колекция носи името KIWI™ и се състои от два продукта. KIWI™ derma е вакуум за пори с диамантено микродермабразио, който почиства кожата и я прави по-гладка и сияйна. А KIWI™ е вакуум за отстраняване на черни точки. Той премахва всички скрити (или не толкова скрити) замърсявания от порите по-добре отколкото познатите на всички лентички. И двата уникални продукта могат да бъдат закупени на официалния сайт foreo.com на цена от 169 евро.

Остроумна маркетинг кампания

За новата си колекция FOREO използва провокативния слоган „Nothing ‘sucks’ like a Swedish product“, който е двусмислен поради двойното значение на глагола „suck“. Посланието може да се преведе по два начина: „Нищо не е по-зле от шведски продукт“ или „Нищо не изсмуква така както шведски продукт“. Вдъхновението зад слогана идва от случка от преди 50 години, когато популярна шведска марка го използва в своя кампания, за да увери, че тяхната прахосмукачка е най-добрата и нищо не смуче така, както нея. Рекламното послание бързо придобива популярност поради факта, че кампанията е била предназначена за британския пазар, където думата „suck“ е имала значението „засмуква“. От другата страна на земното кълбо, в САЩ, лозунгът е смятан за комичен поради второто, негативно значение на „suck“ като „справям се зле“, поради което много източници определят тази кампания като маркетингов провал.

Но тъй като FOREO се различава от другите марки с нестандартния си начин на мислене, брандът прави задълбочено проучване и установява, че тази кампания всъщност е много успешна в Обединеното кралство. FOREO не само я смята за гениална, но и ѝ отдава почит като я приема за вдъхновение и живо доказателство, че шведският подход към всичко е прост, но и същевременно гениален.

Advertisement

„FOREO се гордее с шведския си произход. Кой не би се гордял? Швеция е символ на съвършенство, известна с изключителните си постижения в множество индустрии. Не само с поп музиката си и многото си иновативни и успешни компании, шведските творения създават един по-добър свят. Там, където другите виждат провал, FOREO вижда потенциал, именно защото излиза извън рамките на общоприетото. „Nothing ‘sucks’ like a Swedish product“ не само популяризира най-новата ни колекция KIWI™, но и почита шведското ни наследство и фантастичната кампания, създадена от шведска марка преди половин век“, коментира Владимир Чутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

3

снимка: ПР

KIWI™ derma – за сияйна като диамант кожа

KIWI™ derma е вакуум с диамантено микродермабразио, който почиства порите, подобрява текстурата на кожата и я прави по-гладка, равномерна, със заличени фини линии и с по-младежки вид.  KIWI™ derma е първият в света уред за микродермабразио, който няма нужда от резервни части, тъй като накрайниците му са изработени от висококачествена медицинска стомана и диаманти Adamas. За разлика от други продукти в тази категория, тези накрайници няма да се повредят с течение на времето, а ултрахигиеничният филтър на FOREO е изработен от 100% водоустойчив и бързосъхнещ антибактериален силикон, което означава, че можете просто да избършете всички събрани в него замърсявания след употреба.

KIWI™ derma е внимателно разработен и тестван върху хиляди потребители с цел създаване на перфектно калибрирана технология за вакуумно засмукване, която е едновременно нежна към кожата и ефективна по отношение на замърсяванията.

Advertisement

В процеса на микродермабразиото важна роля играе вакуумното засмукване, тъй като повишава ефективността и ползите от него. Микродермабразиото е неинвазивна процедура, която нежно отстранява мъртвите клетки, стимулира кръвообращението и производството на колаген, а вакуумът засмуква замърсяванията от порите. Той, също така, снабдява клетките с кислород и важни хранителни вещества, стимулира производството на колаген и естествените възобновяващи процеси на кожата.

KIWI™ derma има 6 нива на интензивност, които са предназначени за различните нужди на кожата в различните ѝ зони. Предлага се с три различни диамантени накрайника Adamas – първия отстранява фините линии и несъвършенствата, вторият е предназначен за прецизно ексфолиране на Т-зоната, а третият е за нежна ексфолиация на бузите и други чувствителни зони.

5

На снимката: Текстура и цвят на кожата преди и след използването на KIWI™ derma

С пускането на пазара на KIWI™ derma FOREO представя най-доброто тройно технологично шведско устройство за усъвършенстване на кожата. Микродермабразиото нежно отстранява изтощения и неравен горен слой на кожата, за да разкрие свежия и сияен слой отдолу. Перфектно калибрираният вакуум засмуква замърсените пори като ги оставя перфектно почистени и минимизирани. Масажът с T-Sonic™ пулсации подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж, за да премахне пигментацията и намали подпухналостта.

KIWI™ за по-чиста кожа без разширени пори

Advertisement

KIWI™ е най-бързото, безопасно и ефикасно устройство, което работи с перфектно калибриран вакуум и синя LED светлина. Те в комбинация нежно, но ефективно отстраняват упоритите черни точки и замърсявания, които са заседнали в порите. Едновременно с това елиминират и бактериите, които причиняват акне. Това устройство ще ви накара да оставите лентичките за нос и инструментите за екстракции на пъпки в миналото. KIWI™ ще ви осигури по-чиста кожа само за няколко минути и ще предотврати появата на акне, благодарение на синята LED светлина, която има антибактериално действие. Също така, размерът на порите ще се минимизира след отстраняването на замърсяванията от тях, които иначе ги разширяват. Именно това отпушване на порите ще позволи на активните съставки в козметичните ви продукти да проникнат по-дълбоко в кожата, така че да са още по-ефективни.

За да разгледате новата колекция KIWI™, както и цялата гама от иновативни продукти за грижа за кожата на FOREO, посетете www.foreo.com . Устройствата и козметиката на FOREO се предлагат също от местни партньори като Notino и Douglas.

За да научите още интересна информация за марката, последвайте @foreo_official в Instagram.

Continue Reading
Advertisement