Connect with us

Lifestyle

FOREO представя PEACH™ 2

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Сбогувайте се с нежеланото окосмяване – FOREO създаде PEACH™ 2 и охлаждащия гел FOREO PEACH™ Cooling Prep Gel за копринено гладка кожа без косми през цялата година –

FOREO, световният лидер в областта на медицинските технологии за грижа за кожата, пусна в продажба PEACH™ 2 първото си IPL устройство за домашна употреба. Този уникален уред за епилация в уюта на дома превъзхожда конкурентните продукти с това, че има 2 пъти по-голяма мощност, третира 3 пъти по-голяма площ от кожата и една процедура на цялото тяло с него отнема само 10 минути. С PEACH™ 2 брандът не само представя поредната си иновация, но и навлиза в напълно нова продуктова категория.

Новият уред със своята ободряваща технология позволява безболезнено, ефикасно и копринено гладко обезкосмяване в домашна обстановка. Заедно с охлаждащия гел PEACH™ Cooling Prep Gel безупречните резултати са гарантирани. Устройството е чудесно решение за тези, които са уморени от бръснене и кола маска и търсят дългосрочно решение за обезкосмяване, което наистина работи.

FOREO PEACH™ 2 е налично за предварителна поръчка на foreo.com, като се предлага в два цвята: праскова и мента. Уредът скоро се очаква да бъде пуснат в продажба ексклузивно и в notino.bg.

Advertisement

Какво е IPL?

IPL е акроним на Intense Pulsed Light (интензивна импулсна светлина). Използването на IPL има много предимства, като едно от тях е честото ѝ прилагане като средство за премахване на косми. IPL е лечение, при което се използват силни светлинни импулси, насочени към меланина. Светлината прониква през кожата, докато достигне до най-високото ниво на меланин, където се намира коренът на косъма. Светлината унищожава дермалните папили, които са отговорни за производството на космите, и така постига дългосрочното им и видимо отстраняване. Космите, които са третирани с IPL светлина, падат и след няколко процедури тялото постепенно започва да произвежда по-малко косми. IPL е практичен и дългосрочен заместител на бръсненето, кола маската, обезкосмяването с конец, и други повтарящи се техники за обезкосмяване.

Защо PEACH™ 2?

PEACH™ 2 на FOREO е ефективен начин за премахване на космите без усилие в уюта на дома. Той генерира до 120 светлинни импулси в минута, с което изпраща пропуснатите места в минало. PEACH™ 2 може да осигури впечатляващ брой от общо половин милион светлинни импулси, което е достатъчно светлинно третиране, за да осигури на цялото тяло обезкосмена и копринено гладка кожа за цял живот.

Тъй като днес стандартът на живот продължава да расте, инфлацията е основно притеснение за много семейства, които се борят да свържат двата края. Скъпите козметични процедури в салоните вече не са приоритет. Според проучванията жените от поколението MIllennials са основните клиенти на салоните за красота и грижа за кожата. Те са и демографската група, която е най-силно засегната от инфлацията и сега е принудена да обмисли кои процедури за красота да изостави или да замени с по-достъпни варианти. С новия си уред FOREO предлага решение в тази посока, като предоставя безопасно IPL лечение за домашни условия, което не се отразява разрушително на банковата сметка.

Advertisement

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА PEACH™ 2 

Патентовано от FOREO, PEACH™ 2 има лампа, проектирана да доставя интензивна импулсна светлина до кожата през прозорец за третиране с площ 9 cm² (над 3 пъти по-голям от този при другите IPL устройства), като безопасно и ефективно премахва космите и предотвратява повторното им израстване, с двойна мощност за по-добри резултати. С широк прозорец за третиране, който покрива голяма площ от кожата, гъвкава глава, която позволява цялостно покриване на извивките на тялото и сгъвките, и вградено охлаждане за безопасни и безболезнени процедури, FOREO PEACH™ 2 прави обезкосмяването по-лесно от всякога.

Владимир Чутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа, споделя:От известно време искахме да навлезем в IPL категорията, най-вече, защото това е категория продукти, която нашите FOREO фенове и клиенти искаха от нас след положителния си опит с други наши устройства и продукти. IPL в домашни условия със сигурност не е нова област, но за нас като марка е. По традиционния за FOREO начин ние искахме не само да създадем нещо, което е различно от това, което се предлага в момента на пазара, но и да произведем устройство, което да е максимално удобно за употреба, с най-добрите възможни резултати. IPL в ново измерение с патентован дизайн на лампата, който осигурява ултрабърза скорост на светлинните импулси и двойно по-добри резултати. Отне ни няколко години да разработим PEACH™ 2 до стандарта, който искахме, но сега сме изключително развълнувани да го пуснем на пазара за нашите клиенти и за широката аудитория.“

PEACH™ 2 е оборудвано и с емблематичната патентована технология за T-Sonic™ пулсации на FOREO. Трансдермалните пулсации преминават през външните слоеве на епидермиса, стимулирайки кожата, за да насърчат светлината да проникне с лекота в космените фоликули. Освен това T-Sonic™ пулсациите помагат за стимулиране на кръвообращението с до 450%, като подпомагат лимфния дренаж и производството на колаген.

PEACH™ 2 разполага също с вградената система за охлаждане. Въпреки че IPL не е болезнено лечение, бързият изблик на светлина може да причини лек дискомфорт, който вградената 360° система за охлаждане на кожата веднага облекчава. Другите му удобства включват интелигентен сензор за кожата, саморегулираща се глава и защитно силиконово покритие. Тези функции активират IPL лечението, когато устройството е в пълен контакт с кожата, приспособено към естествените извивки на тялото, и не позволяват на светлината да се разпръсква извън таргетираните области, което го прави безопасно и ефективно.

Advertisement

Не на последно място идва най-добрият приятел на PEACH™ 2 – PEACH™ Cooling Prep Gel т.е. охлаждащ гел за подготовка. Разработен специално за устройството PEACH™ 2, този лек хидратиращ продукт успокоява, хидратира и охлажда кожата по време на лечението, като помага на устройството да се плъзга с лекота по кожата.

Използването на PEACH™ 2 е много лесно, трябва първо да го регистрирате в безплатното приложение FOREO. След това нанесете PEACH™ Cooling Prep Gel върху обръснатата кожа за още по-интензивно усещане за охлаждане, като не забравяте да го масажирате до пълното му абсорбиране. Изберете интензивност в приложението. Включете PEACH™ 2. Преди първата употреба трябва да изберете предпочитаните настройки чрез приложението FOREO. След това регулирайте интензивността на IPL по желание, като натиснете бутоните + и – на устройството. Поставете прозорчето за третиране плътно върху кожата. За големи площи натиснете и задръжте бутона за светлинни импулси (flash), докато плъзгате устройството по кожата. За малки зони натиснете и веднага пуснете същия бутон.

Нивата от 1 до 3 на устройството PEACH™ 2 са предназначени за чувствителни зони. При употреба на намален интензитет на светлините импулси може да са необходими повече процедури, за да се видят желаните резултати. Докато усещането по време на третирането е комфортно за вас, увеличавайте настройката с едно ниво.

За да научите повече за FOREO, водещата световна марка за медицински технологии за грижа за кожата, и за да сте в крак с бъдещото ѝ развитие и иновации, посетете www.foreo.com или последвайте @FOREO в Instagram.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement