Connect with us

Lifestyle

FOREO със специална кампания за Свети Валентин

Avatar

Публикувано

на

04 FOREO UFO 2

снимка: ПР

49% от хората се чувстват съдени за избора си на любовен партньор, докато са на публични места. Те посочват разликата във възрастта (26%), етническата принадлежност/религията (22%) и сексуалната ориентация (14%) като основните причини, поради които техните връзки могат да се считат противоречиви. Това сочи скорошно глобално проучване на шведската компания FOREO по повод наближаващия Свети Валентин, който става все по-популярен празник, а на някои места даже предпочитан пред Коледа. 47% от анкетираните пък признават, че се въздържат от обвързване с някого, когото обичат, от страх, че ще бъдат съдени от семейство, приятели или обществото като цяло.

По този повод beauty-tech брандът FOREO, който винаги е подкрепял равенството и разнообразието, стартира информационна кампания, наречена „Всички цветове на любовта“, която цели да вдъхнови хората да бъдат смели и да изживеят своя собствена версия на съвременна приказка без значение на възраст, пол, раса и т.н. Освен това FOREO е подготвил викторина в социалните мрежи за всички, които искат да научат повече за себе си и да разберат техния стил на любов. Кампанията, разбира се, ще предложи и различни отстъпки на клиентите за своите топ продукти, които могат да бъдат открити на сайта foreo.com и са чудесен подарък за любим човек.

Oще любопитни данни от проучването

Данните от проучването разкриват още една интересна тенденция – цели 57% от необвързаните съобщават, че се чувстват притиснати да намерят партньор, така че другите да не ги считат като провал. Други 42% признават, че са избрали партньора си, само за да не останат сами. 81% от хората пък смятат, че в съвременния любовен живот сексът преобладата пред сериозните любовни връзки и причината за това не е само растящата популярност на приложенията за запознанства. Тези резултати като цяло доказват, че не само обществото критикува начина ни на живот, но и самите ние подхождаме еднакво строго към себе си.

Advertisement

„Тези обезсърчаващи статистически данни потвърждават, че не наличието на секс пречи на истинската любов, а страхът и предразсъдъците, които ни ограничават. FOREO цели да накара хората да се чувстват добре в собствената си кожа и голям фактор за това е да можеш да бъдеш себе си, да имаш увереността да обичаш когото сърцето ти желае. Любовта е универсална и никой не може да ѝ сложи етикет, поради което този Свети Валентин искаме да предложим различна кампания и гледна точка върху любовта“, сподели Борис Трупчевич, изпълнителен директор на FOREO.

Кампанията „Всички цветове на любовта“ и мисията на FOREO

Пионерът в технологиите за красота FOREO отдавна следва мисията си да създаде „рай за всички“ и да промени beauty индустрията като цяло. Когато става въпрос за любов, единственото нещо, което има значение за FOREO, не е нито възрастта, нито цветът, а типът кожа. Затова кампанията на FOREO за Свети Валентин цели да подкрепи разнообразието и приемствеността, и да предложи на всички потребители сияйна кожа на празнични цени, които могат да бъдат открити на foreo.com.

Марката е най-известна със своя водещ продукт LUNA 3, най-мекото, масажиращо устройство за професионално почистване на лицето в света, както и с UFO 2, най-добрия уред за цялостна СПА терапия за лицето у дома, който промени изцяло рутинните грижи за кожата, предлагайки множество функции като затопляне, нанасяне на маски, инфузия, овлажняване, LED светлини, масаж и охлаждане в едно сладко малко устройство. FOREO продължава своето пътуване, като непрекъснато работи върху нови иновации и наскоро пусна на пазара микротоково устройство за тонизиране на лицето BEAR, демонстрирайки още веднъж, че няма ограничения пред това, което можем да очакваме от бранда в близките години.

В България продуктите на FOREO може да бъдат закупени на foreo.com, в Notino – в магазина в Paradise Center и онлайн на notino.bg, и в Zlatna Ribka.

Advertisement