Connect with us

Lifestyle

FOREO с отстъпка за новаторските си продукти по повод Деня на жената

Avatar

Публикувано

на

1 jpg

снимка: ПР

Темата за Международния ден на жената през 2023 г. е DigitALL: Иновации и технологии за равенство между половете. Тя приляга на шведската beauty-tech марка FOREO като ушит по поръчка костюм, тъй като компанията отдавна се ангажира с тази мисия и води индустрията със своите авангардни технологии! Тази седмица брандът предлага именно своите топ технологични иновации с изкусително намаление. По повод 8 март заедно с Notino брандът дава 20% отстъпка, която важи до 5 март 2023 г. на notino.bg. Продуктите на FOREO са идеален избор за подарък за всяка иновативна и вдъхновяваща жена.

„Въпреки че жените новатори напоследък получават по-голямо признание, ние във FOREO знаем, че невинаги е било така, нищо че от древни времена дамите са били велики изобретатели в науката и технологиите! И затова днес няма да говорим за това, че FOREO прави кожата ви да изглежда здрава и красива, а по-скоро ще отпразнуваме безкрайната сила на жените иноватори, които държат ключа за вратата към едно по-светло бъдеще“, коментира Владимир Кутурило, генерален мениджър на FOREO за Източна Европа.

Изследователски постижения на жените в миналото винаги са били недооценени и затова привидно изглежда, че жените едва отскоро са навлезли в света на иновациите. Това не е вярно – поглеждайки назад в историята, списъкът на жените новатори, които са повлияли значително на живота ни, е много дълъг.

Пожарникарската и полицейската професия, и като цяло спасяването на животи е за мъже – това е широко-разпространено мнение в обществото. Кажете това на Мария Бийзли. Тя ни даде един безценен урок – а именно, не позволявайте на никого да ви казва какво можете и какво не можете да правите! Една жена, която премина от шиене на рокли към изобретателска дейност, създаде нещо, което промени живота ни завинаги. Бийзли изобрети революционния огнеупорен спасителен сал, който спаси над 700 живота през 1912 г., когато Титаник потъва в Северния Атлантически океан.

Advertisement

Можем да продължим дълго с изброяването на революционните изобретения, направени от жени. Например, бронираното влакно, изобретено от Стефани Куолек, първия компютърен алгоритъм – от Ада Лавлейс, и безжичния интернет – от Хеди Ламар. За изненада на мнозина, жените са създатели и на нещо, считано за доста „мъжко“, а именно бирата! Вдигаме чаша за тези иновативни дами, като FOREO иска да напомни на всички да не подценяват жените – те могат всичко и съвременният начин на живот не би бил това, което е днес без приноса им.

Ако искате да зарадвате вдъхновяващите дами в живота ви с иновативен подарък за 8-и март, можете да разгледате продуктите на FOREO. В момента те са с 20% намаление на notinо.bg. Промоцията е валидна до края на седмицата, 5 март 2023 г.

За да научите повече за FOREO – най-бързо развиващата се марка в областта на технологиите за красота в света, и да сте в крак с иновациите ѝ, посетете сайта foreo.com или последвайте @foreo_official в Instagram.

Continue Reading
Advertisement