Открийте ни и в

EDM

FRUIT SESSIONS празнуват 11 години Само Музика!

Avatar

публикувано

на

fs press photo

снимка: PR

Нощният живот на София е един особен организъм с добрите си страни и лошите си привички. Барове, клубове, outdoor събития, (понякога) фестивали, пейка партита. Противно на привидната си заспалост, София е жива и доста активна в малките часове на нощта. Стига да знаеш къде да търсиш.

Малко на брой са формациите от меломани, които оцеляват през годините. Една от тях е основана през (вече) далечната 2005-та и носи името FRUIT SESSIONS. И именно нея (или части от нея) си намирал/а когато си търсил/а активността на столицата. Защото хората зад плодовите сесии са неизменна част от въпросния нощен живот на София.

От ъндърграунда през популярните места, та чак до мейнстрийма, Fruit-овете са оставили следата си във времето. Емблематични (и вече отдавна забравени) места като 8 Ball, Club 17, 8 Bit, Twins бяха чест дом на братята от Оборище. Можеше да ги откриеш и в големите клубове – Yalta, Spacer, Blender, 4KM, Mixtape5, Pork Pie… Навсякъде. Стана ти ясно вече, нали?

Реклама

До днес момчетата от Оборище са навъртели сериозен километраж от качествен звук и безсънни нощи. Безсмислено е да изброяваме събитията (или участието в такива), в които CRITERIA, ST3YKUL, XONIC иNIKOZ са споделяли безкомпромисната си любов към музиката. Списъкът с чуждестранни имена е ужасяващо дълъг, но дължината му е сякаш единственото възможно последствие от 11 години, прекарани зад пулта. Дълги нощи, много спомени (или липсата на такива), усмивки, и, разбира се, огромно количество музика.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]criteria[/media-credit]

Независимо дали през годините си попадал/а на цялото crew или на части от него и независимо дали си го съзнавал/а, един от четиримата – или всички заедно – със сигурност е бил проводник за не една и две от „онези“ нощи.

Всеки от тях работи и по собствени музикални проекти, като крюто непрекъснато действа и се развива. През годината предстои да бъдат реализирани няколко нови колаборации, които със сигурност ще са нещо ново и интересно, най-вече с нестандартното си звучене и визия.

Тази събота в бар “Backyard” аудио златотърсачите Олег [CRITERIA], Стойко [ST3YKUL] и Лило [ХONIC] ще отбележат поредна година в пресяване на музикалните пясъци. Разнообразната селекция и алтернативно звучене са специалитетът на плодовата сесия, като по традиция комбинацията е взривоопасна.

Към тях ще се присъедини и графити крюто HYPEALLNIGHT, като артистите KONTE, STAFO и RUSTWO ще представят short movie с последните си парчета. След това, визуално ще се пренесем по световните улици и релси, защото цяла нощ ще гледаме качествен бомбинг и стрийт арт.

Реклама

Така че, отбележи съботата като фатална, неделята също.

Мястото е бар “Backyard”, годините са 11, флаконите са с fat cap, денят е 23-ти, месецът е април, годината е 2016.

Събитието във Facebook – https://www.facebook.com/events/782868791845693/

Реклама
Продължете понататък
Реклама