Connect with us

Lifestyle

FunBox UHD с още ново 4K/Ultra HD съдържание

Avatar

Публикувано

на

SPI RedBull PR

снимка: Ред Бул Прес

Глобалната медийна компания SPI си партнира с мултимедийната платформа Red Bull Media House, за да предостави на зрителите ново вълнуващо 4K/Ulra HD съдържание по развлекателния канал FunBox UHD. Благодарение на тази колаборация, каналът, който излъчва предавания, посветени на природата, пътуванията и начина на живот, вече ще предлага поредицата „Кулинарни възвишения в Икарус“. SPI ще има право да дава лиценз и на трети страни в избрани територии.

„Кулинарни възвишения в Икарус“ предлага уникален поглед към световната кулинария от най-висок клас. Всеки месец в ресторанта с две звезди Мишлен – „Икарус“, намиращ се в Залцбург, различен световноизвестен топ готвач ще създава ново меню. Главният готвач на популярния ресторант „Hangar-7“ – Мартин Клайн влиза в ролята на водещ и ще разкрива интересни моменти зад кулисите, както и някои вълнуващи кулинарни тайни. Поредицата представя интересната визия на всички гост готвачи, тяхната кулинарна философия и културата на хранене на родните им страни.

„За нас е удоволствие за пореден път да си партнираме с Red Bull Media House, за да разширим портфолиото си от динамични програми с невероятно визуално качество –каза Реви Беншошан, директор „Придобивания“ в SPI International. – Добавянето на предаването „Кулинарни възвишения в Икарус“ към портфолиото на SPI показва нашия ангажимент да предоставим на аудиторията разнообразна гама от качествени предавания за всеки вкус.“

Друга поредица на Red Bull Media House, излъчвана по каналите на SPI, е “The Tracky Rovers Traverse”, която проследява историята на двама авантюристи, тръгнали на най-дългото пътуване с парапланер, осъществявано някога. За своите 35 дни във въздуха дуото получи номинация от National Geographic в категорията „Приключенци на годината“, а филмът им беше част от планинския филмов фестивал „Банф“ през 2015 г.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement