Connect with us

Музика

Fusion Embassy предоставя ETHNO SHTAIGI

Avatar

Публикувано

на

shtaiga

Фактът, че четете тази статия предполага, че имате известен афинитет към музиката. Най-вероятно слушате музика, интересувате се от нея, може би гледате видеоклипове, понякога сигурно ходите на концерти. И всичко това ви прави музикален потребител. Но кога за последно влязохте в музикален магазин и си купихте албум? Колко често ви се е случвало да имате желание да се сдобиете с такъв, но да нямате съответното време или физическа възможност? 

Водени от стремежа им музиката да е по-близо до вас, от белгийско-българския лейбъл Fusion Embassy предоставят нов и алтернативен начин за разпространение на техните продукти. Над 30 бара, хостела, ресторанта и други локации из цяла България вече предлагат на CD носители музиката на редица известни изпълнители, изложени в красиви дървени щайги на съответните места, които още на входа могат да бъдат разпознати по отличителните стикери.

sticker*Намерете музиката на палитрата от артисти в дървените етно щайги

Слушайте музика докато вечеряте и се забавлявате навън с приятели и после отнесете албума с вас, за да продължите да му се наслаждавате у дома. Оригиналният подход, чрез който се осъществява инициативата, привлича внимание, използвайки различна визия, а самите локации са подбрани така, че да направят услугата максимално достъпна за повече хора.

*Разпознайте локациите с етно щайги по отличителния стикер  

Артистите са уникални като стил, каквито са и самите места, на които се продават техните албуми. Сред тях са имена като Оратница, Kottarashky & The Rain Dogs, Тъпани и Гайди, Мерудия, Теодосий Спасов, Христина Белева & Петър Миланов и много други.

Advertisement

Творчеството на всички тези изпълнители е базирано на традиционния български фолклор, превръщайки го по модерен начин в нещо, което хора от различна възраст и националност могат да усетят и оценят. Fusion Embassy вярват, че тези съвременни български музиканти заслужават по-голям достъп до по-широка публика. 

Открийте пълния списък на местата от дистрибуционната мрежа тук.

Continue Reading
Advertisement