Открийте ни и в

Музика

Future Sounds of Sofia представят SUN AND BASS RECORDINGS

публикувано

на

Future Sounds of Sofia представят SUN AND BASS RECORDINGS 146

снимка: ПР

Future Sounds of Sofia ви представят една вълшебна SUN AND BASS RECORDINGS вечер на 24 ноември в клуб “Mixtape” 5. Партито ще е с привкус от топлите и слънчеви плажове на Сан Теодоро, а за неговото най-прецизно изпълнение и телепорт към острова Future Sounds of Sofia са поканили един от най-значимите резиденти на лейбъла – FD. Идващ от бекграунд на промоутър (парти-проекта Medium в London), FD оставя първия си отпечатък като продуцент през 2010 година. За това допринасят слухът, вкусът и контактите създадени от него през дългите години активност в сцената и изграждането на тъмния, изчистен и директен звук. Може да не е сред онези ‘най-големи’ имена, но FD (Freddie Dixon) се занимава с дръм енд бейс вече близо 20 години.

Музикален експерт с дълбоки корени в ъндърграунда на Лондон, FD умело свързва точките между jungle, techno, 2-step, drum & bass в негов собствен неповторим стил, а смяната в настроенията характеризира добре не само неговата продукция, но и неговия непредубеден стил като DJ. В резултат на двете може да видим FD на постоянни участия из цяла Европа, като част от тях често включват легендарния fabriclondon и фестивала SUN AND BASS в Сардиния. Работейки усърдно зад кулисите, промотирайки партита, евенти, лейбъли, Freddie е посветил цялата си кариера на drum and bass-a, а междувременно не спира да гони нови и нови хоризонти като продуцент с безкомпросния си стандарт за качество и въздействие на звука.

Future Sounds of Sofia представят SUN AND BASS RECORDINGS 147

Издания на FD може да срещнем в каталога на водещи лейбъли катоSoul:r, SUNANDBASS, Metalheadz и Spearhead Records, а освен това той работи и с широк спектър от уважавани продуценти като Lenzman,Ulterior Motive и Fracture, като трябва да отбележим и най-новото му издание за лейбъла The North Quarter. Всичко това говори за една още по-заета 2018!

Плътен съпорт на събитието можете да очаквате от момчетата от Future Sounds of Sofia – PHIRAH, ROBUSTUS, THRUST, HYDRASHOCK и VASQUEZ NZ, които ще се погрижат случката да е максимално уплътнена с точните музикални вибрации. Събитието ще се състои в “Mixtape 5”, Side-B, a цената на входа и ще бъде със следните параметри – 10 BGN преди 00:00 часа и 15 BGN след това.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/866298776865682/

Реклама