Connect with us

Lifestyle

Galaxy Note 7 триумфира на модната сцена на Sofia Fashion Week

Avatar

Публикувано

на

23 Ivanka Hristova SFW AW 2016 Day 5

снимка: PR

Подготовката за следващия сезон, на единствения моден форум у нас Sofia Fashion Week, e в разгара си. Както и през изминалите издания на Седмицата на модата у нас, наблюдаваме една страхотна тенденция, водещи технологични брандове да се инкорпорират в света на модата, представящи адекватен и съвременен поглед.

Такава е най-новата звезда в Galaxy семейството на технологичния гигант Samsung, която бе представена от Мтел в последната вечер на Sofia Fashion Week, в шоуто на младата българска дизайнерка Иванка Христова,пропомнят от ПРофайл.

ivanka-15

Моделите на подиума показаха колекция с ярки и наситени цветове от природата – нещо, което с пълна сила важи и за последния смартфон на Samsung. Новото смарт бижу притежава елегантен дизайн и неповторим стил, превръщайки  смартфона в идеалния моден аксесоар, довършващ щрих в моделите на младата дизайнерка.

ivanka-10

Гостите и участниците на Sofia Fashion Week AW 2016, имаха възможността  да тестват лично новия смартфон и да се запознаят отблизо с функционалностите на Galaxy S7. Samsung се бяха погрижили за забавата на посетителите, които можеха да си направят тематично селфи, с най-новия модел смартфон, в специално обособен корнер на Samsung, а след края на шоуто да получат направената снимка в рамка.

Advertisement

ivanka-13

Партньорството с технологична компания като Samsung е поредното доказателство за неразривната свързаност на света на модата и този на технологиите. Samsung Galaxy S7 не е етипиният моден аксесоар, но по перфектен начин съчетава визия и функционалност, която може да задоволи дори най-взискателните последователи на модата. Идеята на творческата реализация е, съчетавайки мода и технологии, да подчертае по нов начин ключовите характеристики на устройството като мощна производителност, водещи функционалности и впечатляващ дизайн.

12031509_949594168444330_3725167128022119538_o

Припомняме ви, че първото издание на Sofia Fashion Week, Samsung Galaxy S6 edge+ бе сред акцентите във втората вечер от модното шоу в дефилето на най-новaтa колекция на MEGZ.

Continue Reading
Advertisement