Connect with us

Tехнологии

Galaxy S6 и Gear VR подготвят следващите отмъстители на „Марвел“

Avatar

Публикувано

на

batllo 0853

Само преди дни Samsung представи втората част от краткия дигитален филм „Assemble”, разработен тематично за филма „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ като част от партньорството на компанията с „Марвел”. И двете части са създадени съвместно с авторите на филма и в тях участват няколко световно известни спортисти, както и двама представители на най-запалените фенове на „Марвел”. Заедно с Galaxy S6 и Gera VR участниците минават през специално обучение и се превръщат в следващите отмъстители.

https://www.youtube.com/watch?v=f0vk87z3sPA

В първия филм мистериозни куфарчета започват да се появяват при спортисти от целия свят, сред които са Еди Лейси, американски футболист от Националната футболна лига, професионалният сърфист Джон Флорънс и Фабиан Канчелара, швейцарски колоездач от италиански произход. При намирането на тези мистериозни куфарчета участниците получават покана да пътуват до тайно място в ресторант „Shawarma”, реверанс към оригиналния филм на Марвел „Отмъстителите“. В ресторанта ги посреща световната суперзвезда Лионел Меси. Куфарчетата магически се отключват, разкривайки Samsung Galaxy S6 и Gear VR Innovator Edition и се задейства механизъм, който спуска екипа в тайна Samsung лаборатория.

Във втората част на филма феновете ще гледат шестте главни герои, които използват Gear VR на Samsung, за да ги въведе във виртуална вселена и да започнат обучението си като отмъстители заедно с популярната героиня на „Марвел” и SHIELD агент, Мария Хил. Докато те се учат да използват своите суперсили, група от зли роботи въвлича екипа в битка. След като мисията е завършена, нова група от герои, включително професионалният MMA боец Йошихиро Акияма и дъщеря му, пристигат в тайната лаборатория Samsung, за да се присъединят към екипа. Финалната сцена на филма завършва с една интерактивна карта на света, показваща, че Samsung търси да назначи хора, които да вземат участие в обучението.

https://www.youtube.com/watch?t=43&v=aY8lsblffo4

Advertisement
Continue Reading
Advertisement