Connect with us

Tехнологии

Galaxy S6 и Galaxy S6 EDGE: задължителният аксесоар за всяко събитие

Avatar

Публикувано

на

Samsung Galaxy S6 3

Сезонът на сватбите вече започна, а баловете са вече в разгара си и е много вероятно календарът Ви в близките месеци да е запълнен с различни събития. Независимо какъв е поводът, най-важното е да се насладите на тези прекрасни моменти с любимите хора. Именно затова новите Galaxy S6 и S6 edge са идеалният аксесоар за всеки празник, който ще Ви помогне да запазите и споделите всеки ценен миг.

Камера от следващо поколение

Модерната камера е снабдена с набор от иновативни функции, с помощта на които можете да заснемате снимки с качество, достойно за всеки фото албум. Новите по-големи сензори на предната и задната камера гарантират по-висока светлочувствителност, което прави снимките по-ясни, дори наоколо да е по-тъмно – особено подходящо за нощта на бала или всяко вечерно парти.

5-мегапикселовата предна камера поддържа широкоъгълно заснемане и подобрен beauty режим. Така заснемането на перфектното селфи с цялата компания е по-лесно от всякога.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]Samsung_Galaxy S6_Black Sapphire[/media-credit]

Стил и цветове, подходящи за всеки

Студените тонове на метал и стъкло придават на Galaxy S6 и Galaxy S6 edge изтънчен стил. Благодарение на уникалните характеристики на стъклото, от което е изработен телефонът, корпусът извлича множество цветни тонове. Отражението на естествената светлина, смесена с цвета на телефона, води до зашеметяваща колекция от цветове – перлено бяло, сапфирено черно, платинено златно, топазено синьо и изумрудено зелено, превръщайки всеки Galaxy S6 в перфектния моден аксесоар за всяка лятна рокля.

Усъвършенствано безжично зареждане и бързо зареждане

Вградената технология за безжично зареждане освобождава потребителите от необходимостта навсякъде да носят досадните кабелни зарядни, като им позволява да зареждат навсякъде и по всяко време. Допълнително телефоните разполагат и с технология за бързо зареждане, като само 10 минути с включено зарядно са достатъчни за още 4 часа използване. Независимо колко дълго продължава партито, можете да разчитате, че Galaxy S6 ще улови всеки безценен момент с любимите хора.

Стилни аксесоари с най-високо качество

Пълен набор от висококачествени и елегантни аксесоари за Galaxy S6 и S6 edge, които са идеалното допълнение за всеки повод и всеки стил. Сред дизайнерите, работили за създаването на аксесоарите, са имена като Ромеро Брито, Ребека Минкоф и Кейт Спейд, така че независимо колко изискан е поводът, Galaxy S6 и S6 edge ще си подхождат чудесно с всеки първокласен тоалет.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement