Открийте ни и в

Tехнологии

Galaxy S6 edge+ завладява модната сцена на Sofia Fashion Week 2015

публикувано

на

Galaxy S6 edge+ завладява модната сцена на Sofia Fashion Week 2015 139

снимка: PR

След официалното му представяне на българския пазар в началото на месеца, новият флагман на Samsung Galaxy S6 edge+ бе представен и сред модните среди у нас като се включи в най-престижното модно събитие за годината Sofia Fashion Week 2015.

“Решението да представим Galaxy S6 edge+на Sofia Fashion Week не е случайно за нас. Това е телефон с изключително красив дизайн, който сам по себе си е моден аксесоар. Това го прави подходящ дори за хора, за които стилът и елегантният външен вид са на първо място. Иновативните партньорства с модни стилисти, дизайнери и различни проекти, свързани с модата, са част от глобалната стратегия на Samsung за представянето на Galaxy S6 edge+“, заяви Кристина Щерева, маркетинг мениджър, Samsung България.

Samsung Galaxy S6 edge+ бе сред акцентите във втората вечер от модното шоу, която бе посветена на водещите дизайнери, модни къщи и марки от България. Galaxy S6 edge+ се включи в дефилето заедно с най-новaтa колекция на MEGZ. МоделисGalaxy S6 и Galaxy S6 edge+ в двата класически цвята – сапфирено черно и платинено златно, дефилираха на подиума, представяйки стилния и изискан дизайн на телефона, който допълва по най-добрия начин елегантните тоалети на марката. Идеята на творческата реализация е, съчетавайки мода и технологии, да подчертае по нов начин ключовите характеристики на устройството катомощна производителност, водещи функционалности и впечатляващ дизайн.

[media-credit name=”снимка: PR” align=”aligncenter” width=”534″]CVS_040[/media-credit]

„Партньорството с водеща технологична компания може и да звучи необичайно за модно събитие, каквото е  Sofia Fashion Week, но технологиите вече заемат толкова голяма част от живота ни, че това партньорство всъщност е още едно доказателство за неразривната свързаност на света на модата и този на технологиите. Samsung Galaxy S6 edge+ не е стандартният моден аксесоар, но по перфектен начин съчетава визия и функционалност, която може да задоволи дори най-взискателните последователи на модата“ – заяви Мария Бонева, организатор на Sofia Fashion Week 2015.

Реклама