Connect with us

Музика

Gary Barlow в трио със супер звездите Michael Bublé и Sebastián Yatra 

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Трима от най-привлекателните мъже на световната музикална сцена, Gary Barlow (Take That), Michael Bublé и Sebastián Yatra, обединяват талантите си в общ проект.

Парчето ‘Elitaе пилотният сингъл от предстоящия солов албум на Gary – ‘Music Played By Humans’, който ще излезе на 27-ми ноември. Това е първият самостоятелен проект на изпълнителя от 2013 г. и двойноплатиненото му постижение със ‘Since I Saw You Last’.

‘Elitaе песен, посветена на силата на жените. С танцувално и енергично поп-латино звучене, ‘Elitaсъбира за първи път три големи имена от света на съвременната музика и отличителните им вокали с лекота зазвучават в унисон.

Първите идеи за проекта се раждат през ноември 2019 г.

Advertisement

“Първоначално бяхме само двамата с Michael”, споделя Gary, “но после той каза, че познава невероятен талант, който ще пасне перфектно на парчето. Говорихме цял час по телефона и когато Sebastián ни изпрати неговата партия, бяхме удивени. Той има страхотна харизма, звучеше толкова автентично.”

“Никога не съм си представял поп песен с нас тримата заедно. Смятам, че се получи готин проект, който обединява различните ни култури и музикални стилове. Песента е вълнуваща, секси, вдъхновяваща.”, разказва Michael.

“Още не мога да осъзная, че имам песен с Gary Barlow и Michael Bublé”, коментира Sebastián. “Направихме всичко от разстояние, а се чувствам така, сякаш се познаваме от 3 живота. Тези момчета са чиста форма сърце и талант. Радвам се, че мога да се уча от тях, да черпя от техния пример и приятелство. Надяваме се, че и вие ще се влюбите в Elita!”