Connect with us

Tехнологии

GENESIS THOR 230 TKL – механична клавиатура за геймъри  

Avatar

Публикувано

на

Thor 230 TKL 2

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя нов модел механична клавиатура Thor 230 TKL. Тя идва с патентован дизайн, съчетаващ 3-пинови гнезда за бърза смяна на суичове, клавиши с двойно впръскване, висококачествени смазани стабилизатори и шумозаглушителна пяна, като освен това е съвместима не само с PC, но и с PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One X | S конзоли без нужда от допълнителни адаптери.

GENESIS Thor 230 TKL е клавиатура, базирана на затворен (неплаващ) дизайн на клавишите, характеризиращ се с дълбоко поставяне и обвиване на суичовете от всяка страна. Това не само осигурява по-голяма стабилност на клавишите, но също така намалява ефективно шума. В допълнение, клавиатурата е снабдена с пяна, която абсорбира вибрациите и редуцица звука, причинен от силни удари по клавишите. Благодарение на тези характеристики Thor 230 TKL работи приблизително 20% по-тихо от други механични клавиатури с идентични суичове. Системата за заглушаване прави клавиша за интервал на GENESIS Thor 230 TKL до 40% по-тих от стандартните Space клавиши. Дизайнът на клавиатурата включва специален канал за прокарване на кабела в различни посоки и противоплъзгащи се крачета с регулиране на наклона на две нива. Удобството на клавиатурата се подобрява и от фабрично смазаните стабилизатори.

Моделът се предлага в няколко варианта с различни суичове. Налични са линейни Outemu Red или тактилни Outemu Brown и Panda, които се отличават с висока динамика, плавно движение и издръжливост от 50 милиона клика. Hot Swap технологията позволява лесна смяна на механизма от компании като Outemu, Akko или KTT. Клавишите на GENESIS Thor 230 TKL са изработени от ABS пластмаса с технология Double Injection. Това гарантира не само отличен печат на символите и висока устойчивост на абразия на надписите, но също така осигурява възможно най-доброто RGB визуализиране. Thor 230 TKL предлага напълно адаптивна Prismo Effect™ подсветка с 16 милиона цвята и 25 режима, включително изцяло нов режим на еквалайзер.

Continue Reading
Advertisement