Connect with us

Полезно

GLAMI разширява дейността си в Полша

Avatar

Публикувано

на

image001

снимка: ПР

От октомври 2023 г. GLAMI.pl става най-новото пазарно попълнение на GLAMI.group, компания за модни технологии, основана през 2013 г. в Чехия. Мисията на компанията е да предоставя изключително онлайн изживяване, като се стреми да е в полза както на своите клиенти, така и на партньорските електронни магазини и марки. Водещата европейска модна търсачка привлича над 47 милиона посетители месечно в 13 страни, предлагайки на потребителите селекция от над 15 милиона продукта от 4600 електронни магазина и голямо разнообразие от повече от 38 000 марки на всички пазари.

GLAMI.pl, със местния си екип от 20 професионалисти, базиран във Вроцлав, Полша, се стреми да се превърне в модна дестинация номер едно, като използва изкуствен интелект, достъпен за всеки, който иска да купува дрехи, обувки и аксесоари онлайн. Ключови местни и международни партньори в електронната търговия като e-obuwie, Modivo, Answear, Sportano, Spartoo и Remix започват работа с GLAMI, предлагайки на посетителите почти 1 милион продукта от повече от 500 марки и 15 електронни магазина.

GLAMI опростява откриването на модни артикули и пазаруването за потребителите чрез непрекъснати инвестиции и използване на изкуствен интелект, което води до „умна“ категоризация и моден избор, съобразени с всеки индивид. Същевременно електронните магазини, партньори на GLAMI, се възползват от постоянен поток от качествен трафик и нови клиенти.

С навлизането си на полския пазар, GLAMI отваря нова глава, укрепвайки стабилното си присъствие в Централна Европа. Игор Смолни, ръководител на отдела за пазарно развитие на GLAMI Group, заявява: „Ние сме развълнувани, че нашата усъвършенствана технологична платформа с нейните най-нови функции и вътрешни продукти и ресурси за разработка сега ще бъде достъпна за всеки клиент и търговец на модни стоки в Полша. През последните няколко години GLAMI направи значителни инвестиции във внедряването на технологии за машинно обучение и постигна отлични резултати в персонализираните препоръки за продукти, сходство и мащабируеми модели за управление на съдържанието. С навлизането на полския пазар от тези технологии ще могат да се възползват както нашите потребители, така и партньорските електронни магазини. Ние устойчиво следваме нашата мисия да станем първият избор за полските потребители, когато става въпрос за търсене и откриване на модни артикули.“

Advertisement

„Официалното стартирането на GLAMI.pl обединява много опитен местен екип, базиран в Полша, с огромни познания за пазара, и международен екип, базиран в Прага, който ще продължи да работи за по-нататъшното развитие, но и осигурява достъп на нашите настоящи свързани електронни магазини до атрактивния полски пазар за електронна търговия. Планът ни за следващите месеци е да привлечем повече партньори в нашата технологична платформа и да ускорим допълнително техния растеж. Ние сме развълнувани стъпката, която предприемаме, която е в пълно съответствие с нашата дългосрочна стратегия – да изградим най-добрата и разпознаваема онлайн платформа за откриване на мода в Европа“, коментира Ян Кешелак, главен изпълнителен директор на GLAMI Group.

Чрез решения, базирани върху изкуствен интелект, GLAMI предоставя на своите партньори технология, в която много от по-малките електронни магазини нямат възможност да инвестират сами. От друга страна хиперперсонализацията помага на купувачите да се ориентират в огромния пейзаж на електронната търговия и да вземат решения за покупка по-бързо и по-ефективно“.

Continue Reading
Advertisement